Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/08

ΚΡΙΟΣ ♈

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα ενθαρρύνει την προσωπική και την κοινωνική σου ζωή και δεν πρέπει να χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, είτε για να διασκεδάσεις άμεσα, είτε για να… πιάσεις πόρτα για τον χειμώνα!
Επιπλέον, μέσα από το παιχνίδι θα εκφράσεις τις πλούσιες δημιουργικές σου δυνατότητες, αποκτώντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αν και η τελευταία θα προκύψει πολύ πιο εύκολα μέσα από παρέες και συντροφιές με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει απροσδόκητα έσοδα αλλά και «εξεζητημένες» αγορές

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα φέρνει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα στέγης, είτε ψάχνεις εσύ, είτε αποκτήσεις νέους νοικάρηδες. Επιπλέον ευνοείται κάθε τι σχετικό με το οικογενειακό σου περιβάλλον, τον εξωραϊσμό του χώρου σου, ενώ μπορεί να κάνεις και την… προίκα σου, αν υπάρξει κάποια «επίσημη» εξέλιξη στα προσωπικά σου! Επιπλέον, αν παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου, χώρια η δικτύωσή σου με «αριστοκρατικούς» κύκλους. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου, σου ζητά να κάνεις την… ανατροπή!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να μην σπαταλήσεις… όλο σου τον χρόνο με επουσιώδη ζητήματα. Και να το κάνεις όμως… χαλάλι σου, αφού η μέρα προσφέρεται για χαλαρές στιγμές και παιχνίδια. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ «μεταξύ τυρού και αχλαδιού» μπορεί να ενημερωθείς για ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει αποκαλύψεις που θα σε κάνουν «να πέσεις από τα σύννεφα»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει ή να σε… κεράσει! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου δωρίσουν κάτι σημαντικό αλλά μπορείς κι εσύ να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που αγαπάς ή εκτιμάς, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και πολλές… υποσχέσεις για το μέλλον! Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που σε ξενίζουν με την συμπεριφορά ή τις επιλογές τους.

ΛΕΩΝ ♌ 

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σε κάνει να «λάμπεις», κάτι βέβαια που έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο τόσο στην ψυχολογία σου, όσο και στις σχέσεις σου με τους άλλους, που θα αρχίσουν να μαζεύονται γύρω σου, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους. Στον αντίποδα βέβαια ενδέχεται να «καβαλήσεις το καλάμι» ή να φερθείς ματαιόδοξα αλλά… όλα συγχωρούνται σε μια «αυτού/ης μεγαλειότητα»! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου ανοίγει τον δρόμο σε καταλυτικές εξελίξεις στην καριέρα σου κι αν είσαι «φιλικός/η» σε μια αλλαγή πορείας, δεν έχεις παρά να την «σπρώξεις»!Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σε κάνει να «λάμπεις», κάτι βέβαια που έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο τόσο στην ψυχολογία σου, όσο και στις σχέσεις σου με τους άλλους, που θα αρχίσουν να μαζεύονται γύρω σου, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους. Στον αντίποδα βέβαια ενδέχεται να «καβαλήσεις το καλάμι» ή να φερθείς ματαιόδοξα αλλά… όλα συγχωρούνται σε μια «αυτού/ης μεγαλειότητα»! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου ανοίγει τον δρόμο σε καταλυτικές εξελίξεις στην καριέρα σου κι αν είσαι «φιλικός/η» σε μια αλλαγή πορείας, δεν έχεις παρά να την «σπρώξεις»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης φέρνει περισσότερη ξεκούραση αλλά αν… επιμείνεις εργασιακά θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ότι σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από μια κρυφή συμμαχία ή υποστήριξη, ενώ παρασκηνιακά δρώμενα υπέρ σου, θα υπάρξουν και στα προσωπικά σου. Επιπλέον, θα ενημερωθείς γύρω από θέματα υγείας ή διατροφής, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει ένα απρόσμενο μακρινό ταξίδι αλλά και ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σε ξαφνιάσουν.

ΖΥΓΟΣ ♎ 

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και προωθεί την συμμετοχή σου σε παρέες ή μια συλλογική προσπάθεια, διώχνοντας μακριά κάθε… υποψία μοναξιάς! Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου γι’ αυτό μην… κάθεσαι μέσα και αξιοποίησε άμεσα το πλεονέκτημά σου, έστω κι αν καταλήξεις να συζητάς αποκλειστικά και μόνον για το τι κάνουν οι άλλοι. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 8ο ηλιακό οίκο σου, ανοίγει μια νέα «πόρτα» χρηματοδότησης, μπορεί όμως και να σου κλείσει… κατάμουτρα μια άλλη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλούς κύκλους», θα πρέπει όμως κι εσύ να το πάρεις απόφαση και να «εκτεθείς» στο κοινό, εγκαταλείποντας για λίγο την… κρυψώνα σου! Ίσως μάλιστα να λάβεις συγκεκριμένη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, ενώ φαίνεται πως είσαι πολύ κοντά σε μια βράβευση. Επιπλέον, μπορείς να βελτιώσεις θεαματικά την εξωτερική εμφάνισή σου, μέσα από καλλωπιστικές παρεμβάσεις και επιλογές ρούχων ή αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός απέναντί σου, φέρνει ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και διασκεδαστικά δρώμενα, ενώ σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών και των δραστηριοτήτων σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο. Επιπλέον ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές, όπως επίσης και κάθε δραστηριότητά σου σχετική με τα media, ενώ αν έχεις ταλέντο στην παρουσίαση, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου «ψήνει» αλλαγές στα εργασιακά σου κι είναι πιθανό να αλλάξεις πόστο ή ακόμη και αντικείμενο εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 

Με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα τα οικονομικά σου φαίνονται και… είναι πιο ανθηρά, αφού πέρα από την τύχη και τις ικανότητές σου θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για μια χρηματοδότηση. Επιπλέον, μια οικονομική ρύθμιση θα σε απελευθερώσει, ενώ στο πρόγραμμα είναι και κάποια… κεράσματα, είτε από σένα, είτε προς εσένα! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου σπέρνει… καινά δαιμόνια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως διαπιστώσεις ότι παρά τις δικές σου επιθυμίες ή προθέσεις, η… ζωή έχει άλλα σχέδια για σένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, ξεκινώντας ίσως από τις σχέσεις και τα προσωπικά σου, που εξελίσσονται πέραν κάθε προσδοκίας σου! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να συνεργαστείς με άτομα που ξεχωρίζουν είτε για το στυλ, είτε για τις αναζητήσεις τους. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου. Αν όμως ποντάρεις σε μια διατήρηση των ισορροπιών, μπορεί και να εκπλαγείς δυσάρεστα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως τα θέλεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση ενός προσώπου που σε… συμπαθεί ιδιαίτερα! Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου και να ζητήσεις χάρες, ενώ μπορείς να απολαύσεις και υπηρεσίες ευεξίας. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό οίκο σου φέρνει απροσδόκητες συναντήσεις και εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου