Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 07/09

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον 

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προωθεί τα εργασιακά και την καριέρα σου μέσω του…
σεξαπήλ που εκπέμπεις. Σε φέρνει ωστόσο σε επαφή και με «σκοτεινά» άτομα ή κυκλώματα κι αν δεν σου αρέσουν αυτά δεν έχεις παρά να κόψεις τα πολλά πάρε-δώσε, θυσιάζοντας βέβαια κάποιες από τις προοπτικές σου.

Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην υγεία σου ή την διεκπεραίωση θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου. Καλό είναι ωστόσο να κατανείμεις σωστά τον χρόνο και τις δυνάμεις σου για να μην «πνιγείς σε μια κουταλιά νερό»!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να… ξεπορτίσεις και να ξενυχτήσεις. Φαίνεται όμως πως παρότι ένα «μπόνους» θα το πάρεις, τα άτομα που θα συναντήσεις είναι μπλεγμένα σε διάφορες «περίεργες» καταστάσεις και σίγουρα κάποιες από αυτές δεν είναι «για τα δόντια σου».

Επιπλέον μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να αξιολογήσεις τις φιλίες και τις γνωριμίες σου, αφού ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας απάτης ή να χάσεις πολύτιμο χρόνο με άτομα που στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τι θέλουν από την ζωή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, χρήματα και σεξ πάνε… πακέτο. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις στο αρχικό σου πλάνο, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον συναισθηματικό εκβιασμό. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε περιμένουν απίστευτες ηδονές αλλά και μια κληρονομιά ή αποζημίωση!

Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία. Κι εδώ οφείλεις να έχεις μια ρεαλιστική προσέγγιση, μένοντας μακριά από όσα… φαντάζεσαι αλλά δεν ισχύουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα τονίζει μεν την γοητεία σου, σε φέρνει όμως σε επαφή με άτομα που έχουν κρυφή «ατζέντα» κι αν σου προταθεί μια συνεργασία, καλό είναι να το ψάξεις από εκατό μεριές. Αν βέβαια η συνείδησή σου είναι πιο… ελαστική και δεν έχεις πρόβλημα να ενδώσεις στην «αμαρτία», τότε… καλά να περάσεις!

Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα αναμένονται περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις.Φαίνεται ωστόσο να πελαγοδρομείς και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν το να αναβάλεις για αργότερα όλα αυτά που… δεν «θα σου κάτσουν» σήμερα!

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να ορίσει την απαρχή ενός νέου κύκλου στα εργασιακά σου, ύστερα από κάποιες εκμυστηρεύσεις αλλά και την ανανέωση του εξοπλισμού ή των μέσων που χρησιμοποιείς. Πρόσεξε μόνον τους… ζηλιάρηδες, αφού ο καθένας παίζει το δικό του παιχνίδι, αλλά και την υγεία σου που απειλείται από ληγμένα καλλυντικά ή τρόφιμα.

Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο την ορθολογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου, κάτι όμως που δείχνει αρκετά δύσκολο για σήμερα, αφού τείνεις να καλύψεις πλαστές ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενδέχεται να περιπέσεις σε ένα αδιέξοδο πάθος ή να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα που θα σε «καθηλώσει». Το σωστό ωστόσο θα ήταν να πάρεις άμεσα μια «τελεσίδικη» απόφαση, είτε αφήνοντας πίσω σου ότι σε πίκρανε, είτε… εξαργυρώνοντας την αποδοχή μιας «πολλά υποσχόμενης» πρότασης!

Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να προσδώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν πιο ρεαλιστικό χαρακτήρα, αφού θα βρεις πολλούς/ες να πελαγοδρομούν σε συναισθηματισμούς και φαντασιοπληξίες που δεν οδηγούν πουθενά!

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται πως στην οικογένεια σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στην δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι «δελεαστικό», που όμως δεν συνάδει με τις αρχές σου. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να προβείς σε ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, καταπολεμώντας κάθε είδους βρωμιά.

Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να ξεκουραστείς και να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, αφήνοντας όμως κατά μέρος τα γιατροσόφια, που σου προτείνει ο/η κάθε «ειδήμων».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» στον Όλυμπο αλλά και να σε «ρίξει» στα Τάρταρα! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα που θα σε «φτιάξει», ενώ δεν θες και πολύ για να «το τερματίσεις» στην… νυχτερινή σου ζωή!

Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να αναζητήσεις τρόπους, ώστε η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να μην είναι μόνον της… φαντασίας σου αλλά να αποκτήσει κι έναν λειτουργικό χαρακτήρα, μέσα από την θέσπιση κανόνων και εκατέρωθεν περιορισμών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα οι οικονομικές συναλλαγές σου χρειάζονται προσοχή, αφού πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, μπορεί να κρύβεται μια στημένη παγίδα ή ένα συνειδησιακό «ξεπούλημα». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τελικά τα χάσεις… όλα! Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να λάβεις ένα σημαντικό κληροδότημα.

Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να κινηθείς πιο ρεαλιστικά σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει πάθη αλλά και νότες απαισιοδοξίας, ίσως κι ένα «πένθιμο» συμβάν, ουσιαστικά όμως οφείλεις να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου και να ανοίξεις έναν νέο, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος. Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό μια πρόταση που έρχεται από μακριά ή ένα… σεξάκι που θα σε «αναστήσει»!

Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει επαφές και μετακινήσεις, είναι όμως σκόπιμο να ενημερωθείς σωστά, ώστε να μην τρέχεις άσκοπα. Επιπλέον, μην «άγεσαι και φέρεσαι» από φήμες ψευτιές και fake news!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις είτε στην δουλειά, είτε στα προσωπικά σου, μπορεί  να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες. Γι’ αυτό μην είσαι τόσο… αθώος/α, εκτός πια κι αν θελήσεις να εκμεταλλευτείς εσύ την όλη κατάσταση και οικονομικά και προσωπικά!

Πρόσεξε ακόμη την διατροφή σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να περιορίσεις τις… φαντασιώσεις σου σε σχέση με τις οικονομικές προοπτικές σου. Ωστόσο… επιτρέπεται να δωρίσεις ή να μοιραστείς κάτι, εμψυχώνοντας τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δρα αναγεννητικά αλλά και «μηδενιστικά» στις φιλίες σου και είναι πιθανό να «ξεκόψεις» από ένα «μεγάλο και τρανό» πρόσωπο που όμως μετέρχεται «ανήθικων» μεθόδων. Από την άλλη πλευρά βέβαια και στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής πολιτικής μπορεί να ζητήσεις και να πάρεις τα ανταλλάγματά σου!

Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε βάζει να κινείσαι με βάση εκείνα που πιστεύεις κι όχι αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα κι εδώ είναι που οφείλεις να επιλέξεις πρόσωπα με γνώμονα την λογική κι όχι βέβαια μια «μετέωρη» υπόθεση.

Γιάννη Ριζόπουλο 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου