Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Τρία μέρη που φτιάχνουν τις γυναίκες να κάνουν σeξ

 Οι τοποθεσίες που πρέπει να έχεις στο νου σου για να περάσετε καλά.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το κείμενο, το πιο πιθανό είναι πως έχεις εξαντλήσει τα περισσότερα μέρη όπου κάποιος μπορεί να κάνει σeξ.
Και πολύ καλά κάνεις, γιατί κάποια συγκεκριμένα σημεία βολεύουν και συγκεκριμένες στάσεις. Από το αυτοκίνητο μέχρι το ντους και την πισίνα, όλοι μας έχουμε κάποιες εμπειρίες.

Να λοιπόν όμως που η  εν λόγω έρευνα έρχεται να απαντήσει σε ένα πολύ σημαντικό ερώτημα: ποια είναι τα μέρη που αγαπάει η ίδια να κάνει σeξ και την εξιτάρουν περισσότερο;

1. Η παραλία: Είναι all time classic κάθε ζευγαριού που σέβεται τον εαυτό του. Και αν πιστεύεις ότι η συνταγή παραλία πουλάει μόνο το καλοκαίρι, μάλλον γελιέσαι. Σύμφωνα με έρευνες και όσον αφορά το σeξ, οι παραλίες τείνουν να έχουν περισσότερο κόσμο τους χειμωνιάτικους μήνες. Τα ζευγαράκια δεν διστάζουν να απομονωθούν σε κάποια ερημική αμμουδιά. Το όλο σκηνικό είναι από τα αγαπημένα των γυναικών που δηλώνουν ότι τους βοηθά να χαλαρώσουν. Το μόνο που χρειάζονται μετά είναι τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα τους.

2. Στο ασανσέρ: Πριν από περίπου 2 χρόνια, μία έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ανέφερε πως ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχουν την φαντασίωση να κάνουν σeξ στον ανελκυστήρα της δουλειάς. Βέβαια στις κολοσσιαίες επιχειρήσεις με τους γιγάντιους ανελκυστήρες και τις κάμερες, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να κρατηθείς μακριά από το ασανσέρ της πολυκατοικίας σου. Μάλιστα πολλοί σeξολόγοι έχουν αναφέρει κατά καιρούς πως το σeξ σε τοποθεσίες που κινδυνεύεις να σε πιάσουν επ’ αυτοφώρω, ανανεώνει την σeξουαλική σχέση με την σύντροφό σου. Χώρια που έχει τα καλά της. Οπότε δοκίμασε το σύντομα αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

3. Στο γκαράζ: Είναι ίσως από τα πιο περίεργα που επιλέγουν αλλά συμβαίνει. Οι γυναίκες βλέπουν το γκαράζ σαν ησυχαστήριο και συνάμα αντρικό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό τις εξιτάρει ακόμα περισσότερο και τους ανεβάζει την διάθεση για να κάνουν πολλά παραπάνω απ’ ότι συνήθως. Το γκαράζ τοποθετείται πάντα στο top5 των γυναικών με τα αγαπημένα τους μέρη για σeξ και συνάπτει με την άποψη τους ότι θεωρούν σeξι τους άντρες που κάνουν «δουλειές με τα χέρια τους». Καταλαβαίνουμε φυσικά πως αν δεν έχεις γκαράζ υπάρχει πρόβλημα…

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου