Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020

«Ότι γίνεται τώρα με τις Άγριες Μέλισσες γινόταν τότε με το Ρετιρέ»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καβαλήσεις το καλάμι. Νιώθεις ότι κάποιος είσαι».

Στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής, ο οποίος μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία του Ρετιρέ, τονίζοντας πως τότε γινόταν ότι και σήμερα με τις Άγριες Μέλισσες.

Πώς και δεν σε βλέπουμε στην τηλεόραση, σε κάποιο σίριαλ;

Δεν χρειάζεται, μεγάλωσα πια. Κάνω δύο θέατρα. Δεν χρειάζεται να κάνω τόσο πολλά. Γιατί σε κάτι δεν θα είμαι καλός στο τέλος. Είδες την παράσταση, κατάλαβες τι κάνω εδώ. Δεν κοροϊδεύω. Νομίζεις ότι βλέπεις έναν λαντζέρη. Η ομορφιά της δουλειάς μας δεν είναι να παίζω έναν ρόλο, αλλά να είμαι ο ρόλος.

Τι γινόταν τότε που έπαιζες στο «Ρετιρέ»; Τι σου έλεγε ο κόσμος;

Περνάγαμε ωραία. Έχω περάσει πολλά τέτοια. Η πρώτη μου επιτυχία δεν ήταν στο «Ρετιρέ». Ήσουν αγέννητη. Την έκανα το 1981. Ότι γίνεται τώρα με τις «Άγριες μέλισσες» γινόταν τότε με το «Ρετιρέ». Είχα την τύχη να μου δίνουν δουλειές που να γίνονται επιτυχίες. Το απολάμβανα.

Την «ψώνισες» ποτέ;

Στην αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καβαλήσεις το καλάμι. Νιώθεις ότι κάποιος είσαι. Όταν ξαφνικά εκεί που δεν είσαι τίποτα και ξεκινάς, είσαι παρθένος, κάνεις μια επιτυχία και λες «ωχ, έγινε αυτό», όχι με την κακή έννοια, με την καλή, θα ψωνιστείς. Δεν γίνεται να μη σου αρέσει αυτό που κάνεις και να μην αισθάνεσαι όμορφα που σε αναγνωρίζουν – εκεί που δεν σε ήξερε κανένας, παρά μόνο η θεία σου η Φωτούλα. «Ξεκαβάλησα» και κατάλαβα ότι αυτή είναι η δουλειά και δεν είναι η ζωή.

Βλέπεις τηλεόραση;

Δεν παρακολουθώ πολύ. Τα αθλητικά μου αρέσουν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου