Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ανατροπή από τους κριτές του MasterChef – Η ανακοίνωση που άφησε έκπληκτους τους παίκτες

Κατερίνα Λένη: «Έχοντας πάρει την ασυλία, μπορεί και να μην μαγειρέψω καν, να σαμποτάρω όλους τους υπόλοιπους διότι δεν με νοιάζει».

Μια απίθανη ανατροπή περίμενε τους παίκτες του MasterChef στην ομαδική δοκιμασία.

Ο Διονύσης Πρώιος, που ήταν ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, ήταν ο ένας αρχηγός και έπρεπε να επιλέξει τον αντίπαλο αρχηγό.

Ο Διονύσης επέλεξε την Κατερίνα Λένη, στην οποία έδωσε και το πλεονέκτημα που είχε και ο ίδιος, να έχει δηλαδή ασυλία, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα της. Στη συνέχεια, οι δυο τους επέλεξαν τους παίκτες για τις ομάδες τους, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Οι κριτές ζήτησαν από τον Διονύση και την Κατερίνα να αλλάξουν θέσεις, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους παίκτες. Η Κατερίνα, ωστόσο, το δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά και εξήγησε τους λόγους.«Δώρο Θεού ήταν αυτό», είπε αρχικά η Κατερίνα γελώντας και συνέχισε: «Την περίμενα αυτή τη στιγμή. Ο Διονύσης είχε προετοιμάσει την ομάδα του από το σπίτι. Χθες το βράδυ έκαναν τα “μαγειρέματά” τους κι έλεγαν ότι θα κάνουν αυτό, θα κάνουν εκείνο… Όλη η μπλε ομάδα με τρέμει. Έχοντας πάρει κιόλας την ασυλία, μπορεί και να μην μαγειρέψω καν, να σαμποτάρω όλους τους υπόλοιπους διότι δεν με νοιάζει. Και όλοι να φύγουν, δεν θα κλάψω», είπε η Κατερίνα Λένη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου