Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζει κάτι πρωτοπόρο και δεν την ιντριγκάρει καθόλου η τηλεόραση

"Δεν με ιντριγκάρει καθόλου ο χώρος της τηλεόρασης"

Στα backstage της μουσικής εκπομπής του Mega, “Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου” βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για το φετινό πρωτόγνωρο καλοκαίρι, για τον κλάδο των καλλιτεχνών, καθώς και την σκέψη να κρατά κάθε βράδυ συντροφιά στους διαδικτυακούς της φίλους καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας.

“Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά το φετινό καλοκαίρι. Πιστεύω ότι θα ετοιμάσουμε όμορφα πράγματα” σημείωσε με χαμόγελο η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κάμερα προσθέτοντας πως “ήδη ξεκινάει κάτι όμορφο, το οποίο δεν μπορώ τώρα να πω, αλλά αν θα γίνει έτσι όπως το φανταζόμαστε θα είναι μαγικό και πρωτοπόρο”.

“Δεν ξέρω αν πήραν παράδειγμα από μένα και ξεκίνησαν πολλοί τα live στο Instagram, αλίμονο. Ήταν μια ωραία στιγμή που την ξεκινήσαμε με τον Παντελή Καναράκη και πολύ καλά την έκαναν όσοι την έκαναν γιατί αυτό το πράγμα ήθελε ο κόσμος. Νομίζω πως δεν ήμασταν εμείς παρέα για τον κόσμος, αλλά ο κόσμος ήταν παρέα για μένα μιας και περάσαμε ένα μήνα ολόκληρο, κάθε βράδυ μιλώντας με διαφορετικό καλλιτέχνη. Ήταν για μένα και πρωτόγνωρο και πάρα πολύ ωραίο” συμπλήρωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια για την πρόσφατη πρωτοβουλία της.

Όταν, ωστόσο, ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, εάν με την ειδική μουσική βραδιά του Mega “γλυκάθηκε” για τον χώρο της τηλεόρασης, εκείνη ήταν ξεκάθαρη! “Δεν με ιντριγκάρει καθόλου, καθόλου”.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ο γοητευτικός τραγουδιστής, φίλος και συνεργάτης της Νατάσας Θεοδωρίδου, ανέφερε πως ” Τόσο πολύ καιρό που έχουμε να τραγουδίσουμε, μου έλειψε τόσο πολύ ακόμα και το να δω ανθρώπους της δουλειάς μου. Τους μουσικούς, την Νατάσα όλους μαζί”.



“Ήταν δύσκολο όλον αυτόν τον καιρό, όλοι μας μες στο σπίτι, χρειαζόμαστε κάτι για να πάρουμε μια ανάσα” πρόσθεσε ο Πέτρος Ιακωβίδης, του οποίου η νέα επιτυχία “Σ’ αγαπάω σου φώναξα” δεσπόζει στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Youtube από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου