Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Μαρτυρία μητέρας θύματος του ψευτογιατρού: Μας έλεγε «όχι στο νοσοκομείο» – Η ένεση των 19.800 ευρώ

Έρευνα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τον κατηγορούμενο

Μία σοκαριστική μαρτυρία για τη δράση του ψευτογιατρού αποκάλυψε η μητέρα μίας 35χρονης, η οποία κατέληξε το 2017.

Η μητέρα της 35χρονης, η οποία ήταν και εκείνη μητέρα δύο παιδιών, είπε αρχικά στο OPEN: «Η ουσία είναι μία. Ότι κατέληξε το παιδί χωρίς να θέλει να το πάει σε νοσοκομείο, ενώ το βλέπαμε ότι καταρρακώνεται κάθε μέρα, ότι χάνει κιλά. Μας έλεγε "όχι το νοσοκομείο, όχι το νοσοκομείο, όχι το νοσοκομείο".

Ερχόταν γύρω στα 100 μέτρα από το σπίτι για να μη δώσει στοιχεία. Χορηγήθηκε κάνναβη, μία δόση, εκεί έχασε όλες τις δυνάμεις της».

Ο ψευτογιατρός ακόμη και την ημέρα που πέθανε η 35χρονη, φέρεται να έδινε ελπίδες στην οικογένειά της:«Θυμάμαι ότι ήταν και την τελευταία ημέρα του θανάτου παρών στο νοσοκομείο και μας είπε ότι βρέθηκε μια δωρεά από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής της Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να κάνουμε μια ένεση αρτεμισίνης. Η ένεση έκανε 19.800 ευρώ», είπε η μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος όταν κατέληξε η 35χρονη, σύμφωνα με τη μητέρα της επισκέφτηκε το σπίτι για να σβήσει τα ίχνη του: «ήρθε, μάζεψε, προτού θαφτεί το παιδί, μέσα από τα ντουλάπια τα μπουκαλάκια. Να μην αφήσει δείγμα από πίσω του, τίποτα. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν με συλλυπήθηκε ως μάνα. Χάθηκε, δεν το χώνεψα ποτέ μου».

Ερευνούν τον ψευτογιατρό για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ερευνάται ο ψευτογιατρός σύμφωνα με το Open TV.

Συγκεκριμένα πάνω από 40 καταγγελίες βρίσκονται στα γραφεία του τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος, κάτι που αναμένεται να αλλάζει το κατηγορητήριο και ο απατεώνας «γιατρός» να κατηγορηθεί για κακούργημα.

Επίσης τα στοιχεία θα διαβιβαστούν και στην Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου