Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Λαμία: Εξιτήριο για την 57χρονη θετική στον κορονοϊό – Συνεχίζει να νοσεί και μπαίνει σε καραντίνα

Η γυναίκα διαγνώστηκε μετά από ταξίδι στις ΗΠΑ με την οικογένειά της

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ κορονοϊού και γενικότερα από το Νοσοκομείο Λαμίας, πήρε το πρωί της Πέμπτης 25 Ιουνίου, η 57χρονη Λαμιώτισσα που διαγνώσθηκε θετική στην covid-19 μαζί με την οικογένειά της μετά την επιστροφή τους από την Αμερική.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Μετά από 17 και πλέον ημέρες στην ΜΕΘ covid-19 επιστρέφει στο σπίτι της όπου την περιμένουν ο 28χρονος γιος της και η 80χρονη μητέρα της που πήραν εξιτήριο την περασμένη Δευτέρα από το Πανεπιστημιακό της Λάρισας.

Εντούτοις για την 57χρονη υπάρχει η σημείωση ότι παραμένει «ελαφρώς θετική» στην covid-19 και για αυτό είναι υποχρεωτική η απομόνωσή της για 10 ημέρες μέχρι να ξαναδώσει δείγμα και να αποδειχθεί ότι ο νέος ιός είναι μια παλιά κακή ανάμνηση.

Την ίδια ώρα ο 86χρονος πατέρας της, που ήταν και ο πρώτος που ασθένησε από κορονοϊό στην οικογένεια, εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σε καλή όμως κατάσταση, στη ΜΕΘ Κορονοϊού. Οι εξετάσεις είναι όλες με το μέρος του και υπάρχει αισιοδοξία.

«Θα συνεχιστεί η εντατική παρακολούθησή του, καθώς πρόκειται για έναν επιβαρυμένο οργανισμό από άλλα νοσήματα. Η κλινική του εικόνα δείχνει ότι ξεπέρασε την covid-19 και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρει να βγει κι αυτός υγιής από την ΜΕΘ όπως συνέβη και με τους άλλους δύο ασθενείς που νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό στο Νοσοκομείο μας», σημειώνει στο LamiaReport o επικεφαλής της ΜΕΘ Λαμίας εντατικολόγος Γιώργος Κυριαζόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου