Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020

Στο αστυνομικό τμήμα η μικρή Ιωάννα – Θα εξεταστεί κι από παιδοψυχολόγο

Πώς ένα χαλασμένο laptop την οδήγησε σε ένα σπίτι με άλλα παιδιά

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση της 10χρονης Ιωάννας που είχε εξαφανιστεί το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή των Αχαρνών και βρέθηκε το πρωί της Κυριακής βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το παιδί φαίνεται πως έφυγε από το σπίτι με προορισμό το σπίτι του παππού του στα Λιόσια, επειδή του χάλασε το λάπτοπ και δεν είχε να ασχοληθεί στο σπίτι, χωρίς να το πει σε κανέναν. Κατέληξε όμως με άλλα παιδάκια Ρομά στο σπίτι τους στην περιοχή, όπου έμεινε όλο το βράδυ.

Το πρωί οι γονείς των άλλων παιδιών που διαπίστωσαν ότι η 10χρονη είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη, ειδοποίησαν συγγενείς του ότι είναι μαζί τους. Λίγο αργότερα το παρέδωσαν στους συγγενείς, οι οποίοι το μετάφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Το κοριτσάκι βρίσκεται με τους γονείς του και συγγενείς στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στην υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Η μικρή Ιωάννα αναμένεται να εξεταστεί κι από παιδοψυχολόγο, ενώ οι αρχές θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα για τυχόν ευθύνες.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου