Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Φωτιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στη Σύρο: Θαλαμηγός έγινε στάχτη

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Φωτιά και έκρηξη σημειώθηκε σε ναυπηγείο της Σύρου, όπου μία θαλαμηγός έγινε στάχτη.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr η φωτιά σε μεγάλη θαλαμηγό εντός των εγκαταστάσεων του ναυπηγείου.

Η θαλαμηγός βρισκόταν σε φάση επισκευής και έγινε στάχτη μέσα σε λίγη ώρα. Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς ακούστηκε ισχυρή έκρηξη στο χώρο.


Στην περιοχή έφτασε αμέσως σύσσωμη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης με οχήματα και προσωπικό ξεκινώντας το έργο της κατάσβεσης.


Στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν επίσης στελέχη του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας, της Περιφέρειας, του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας.


Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από περίπου μία ώρα, κάνοντας στάχτη το μεγαλύτερο τμήμα του σκάφους, το οποίο ήταν κατασχεμένο και είχε έρθει στην Σύρο παλαιότερα από τη Μύκονο, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα απέκτησε νέο ιδιοκτήτη και είχε ξεκινήσει η επισκευή του.


Στην επιχείριση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνέδραμαν υδροφόρα οχήματα του Δήμου και ιδιωτικά. Από το περιστατικό, ευτυχώς δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.


Σημειώνεται ότι ο κεντρικός δρόμος έξω από το ναυπηγείο, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου έκλεισε προσωρινά από την αστυνομία για λόγους ασφαλείας.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου