Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

Ο ΣΚΑΙ στο ρυθμό της υβριδικής τηλεόρασης

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ.

Ο ΣΚΑΙ έχει μπει ήδη στην εποχή της υβριδικής τηλεόρασης και το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ σάς βάζει στον κόσμο μιας ελεύθερης, δωρεάν και διαδραστικής τηλεοπτικής εμπειρίας.
Όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ είναι διαθέσιμο, όποτε εσείς επιθυμείτε, αρκεί να έχετε SMART TV και να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Από τις 8/8, οι «8 Λέξεις» κατακτούν την υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Για δύο εβδομάδες, βλέπετε πρώτοι και αποκλειστικά τις πέντε καθηλωτικές τηλεταινίες της σειράς με τις κορυφαίες στιγμές του πρώτου κύκλου πριν μεταδοθούν στην τηλεόραση καθώς και backstage υλικό από τα νέα επεισόδια.

Και η νέα τηλεοπτική εμπειρία δεν σταματά εδώ. Με την έναρξη του ανατρεπτικού Big Brother στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, θα έχετε τη δυνατότητα για 23 ώρες live streaming παρακολούθηση, μέσω της υβριδικής τηλεόρασης, του πιο δημοφιλούς reality show, που επιστρέφει ανανεωμένο στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια.

Ανοίγουμε τη SMART TV, τη συνδέουμε στο διαδίκτυο, πατάμε το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και ο νέος, υπέροχος κόσμος της υβριδικής τηλεόρασης του ΣΚΑΙ έρχεται στο σαλόνι μας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου