Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ένα ακόμη τροχαίο με πρωταγωνιστές αγριογούρουνα στη Φθιώτιδα

Δείτε φωτογραφίες 

Πριν καλά καλά ξεκινήσει επίσημα το κυνήγι αγριογούρουνων, επιβεβαιώνεται καθημερινά, με τον πιο δυσάρεστο τρόπο, ότι στη Φθιώτιδα υπάρχει υπερπληθυσμός.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Μετά το τροχαίο στον περιφερειακό της Λαμίας μέσα στα σπίτια την ώρα που είχε χαράξει, ήρθε ένα ακόμη τροχαίο με αγριογούρουνο στις 9 το πρωί της Τετάρτης (16/9), αυτή τη φορά στον εθνικό δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, ανάμεσα στο Ζηλευτό και το Καστρί.

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν αγριογούρουνα στο συγκεκριμένο σημείο προκαλώντας τροχαίο. Το να βγαίνουν όμως όταν ο ήλιος έχει βγει για τα καλά σε δημόσιο δρόμο, δεν είναι και από τα πιο συνηθισμένα.

Το μοναδικό καλό είναι ότι δε χτύπησε κανείς, ωστόσο το αμάξι έπαθε σοβαρές ζημιές, ενώ από τη δύναμη της σύγκρουσης άνοιξαν και οι αερόσακοι και στράβωσε μέχρι η τραβέρσα.

Ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος που επανειλημμένα έχει θέσει το πρόβλημα με τον υπερπληθυσμό των αγριογούρουνων - όχι μόνο στη Δυτική Φθιώτιδα - για άλλη μία φορά κρούει των κώδωνα του κινδύνου, καθώς οι ζημιές δε θα είναι πάντα υλικές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου