Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Big Brother: «Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική» είπε η Ράνια Καραγιάννη για να διεκδικήσει τη θετική ψήφο του κοινού

Απόρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με όσα είπε η υποψήφια προς αποχώρηση

Η Ράνια Καραγιάννη, για άλλη μια εβδομάδα, ψηφίστηκε από τους συγκατοίκους της στο σπίτι του «Big Brother» ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Σε ζωντανή σύνδεση, ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης, έδωσε τον λόγο, στον ένα μετά τον άλλον και στους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση.

Όταν έφτασε η σειρά της Ράνιας να στείλει το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές ώστε να διεκδικήσουν τη θετική τους ψήφο η παίκτρια τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε την προηγούμενη φορά για να μείνω και να παραμείνω μέσα στο σπίτι.
Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο που θέλω να δηλώσω μιας που είμαι σε αυτήν τη θέση και μπορώ να το κάνω είναι επειδή κατάγομαι από τη Μακεδονία είναι πως η Μακεδονία μας είναι μια, είναι ελληνική και ότι και να προσπαθούν να κάνουν και όσο και αν προσπαθούν να την πληγώσουν, αυτό δεν θα αλλάξει».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην παίκτρια θέλησε να μάθει τι σχέση έχει η αναφορά της στην Μακεδονία με το γεγονός ότι είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

«Καμία, απλά είμαι σε αυτή τη θέση και εφόσον βρίσκομαι εδώ και δεν έχω να πω κάτι στους τηλεθεατές συγκεκριμένο για να με ψηφίσουν, θέλω να περάσω αυτό το μήνυμα, πως η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική».

Τότε ο παρουσιαστής, προσπαθώντας να καταλάβει την αναφορά της Ράνιας Καραγιάννη της τόνισε πως ήθελε να δώσει στην υποψηφιότητα της ένα πιο πολιτικό και εθνικό στίγμα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου