Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Big Brother: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Νικόλα για το bullying, τον πατέρα του και τη δολοφονία του αδερφού του

Τα όσα είπε ο παίκτης έφεραν δάκρυα στα μάτια των συγκατοίκων του

Στο δωμάτιο με την «Hot Seat» βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Νικόλα. Ο παίκτης του «Big Brother» προχώρησε σε μια αναδρομή της ζωής του και αναφέρθηκε στους σημαντικούς σταθμούς του.

Η εξομολόγηση του Κύπριου παίκτη για τη δολοφονία του αδερφού του, το bullying αλλά το γεγονός ότι έχει επιλέξει να είναι παρθένος έφεραν δάκρυα στα μάτια των συγκατοίκων του.

«Έμενα μαζί με τον πατέρα μου και τη μητέρα μου σε κάτι που δεν ήταν σπίτι. Ηταν ταβέρνα. Εκεί πατέρας μου είχε τη μάνα μου σα δούλα. Είχα ζήσει πολύ κακοποίηση από τον πατέρα μου και εγώ και η μητέρα μου.

Το 2006 αποδράσαμε από την ταβέρνα. Το σκάσαμε από το σπίτι μια μέρα που ο πατέρας μου έλειπε.

Ζήσαμε πολύ φτώχεια. Η μητέρα μου έκλαιγε κάθε μέρα.

Το 2007 ενώ ήμουν στο δημοτικό. Είχα μια λογομαχία με έναν συμμαθητή μου. Λίγο πολύ ήμουν μόνος μου εκεί. Αυτό που έκανε ήταν να φέρει τον αδερφό του που ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερος που είχε παρέα, περισσότερα από πέντε άτομα. Με έπιασαν, με έριξαν κάτω, με κλωτσούσαν. Τις επόμενες μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχαν προκύψει ζημιές στον θώρακα μου.

Το 2008 ήταν η χρονιά που είχε δολοφονηθεί ο αδερφός μου. Ήταν μπλεγμένος σε κάποια πράγματα και χρωστούσε λεφτά και τον δολοφόνησαν. Βγήκε από ένα μαγαζί, μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξερράγη η βόμβα που ήταν τοποθετημένη.

Ήμουν 13 και έκανα ότι δουλειά μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω.

Το 2020 ήταν η χρονιά που πέθανε ο πατέρας μου από εγκεφαλικό. Πριν από ενάμιση χρόνο ήταν η τελευταία μεγάλη επικοινωνία που είχα μαζί του. Στο τηλεφώνημα του είχα εκφράσει όσα ένιωθα. Ήταν απάνθρωπα όσα έκανε. Τον είχα ρωτήσει γιατί με έλεγε άχρηστο όταν ήμουν μικρός. Του είχα πει ότι δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ. Δεν τον θεωρούσα πατέρα μου. Και έβγαλα τα πάντα από μέσα μου. Αυτή τη στιγμή που το άκουσα ένιωσα ότι χειρότερο μπορεί να νιώσει ένα παιδί για το θάνατο του πατέρα του. Το απόλυτο κενό. Δεν ένιωσα κανένα απολύτως συναίσθημα. Εγώ έκανα τα πάντα για να μην μοιάσω καθόλου στον πατέρα μου. Να είμαι το άκρως αντίθετο.

Ο επόμενος σταθμός είναι το σήμερα. Είμαι ένα άτομο που έχει κάνει μόνο δυο σχέσεις. Μέχρι τα 19 μου η αυτοπεποίθηση μου ήταν υπό το μηδέν. Αυτές οι σχέσεις δεν είχαν ολοκληρωθεί. Δηλαδή είμαι παρθένος. Πιστεύω ότι μια σχέση θέλει αφοσίωση και μέχρι τώρα αυτό δεν το είχα κάνει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Νικόλα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου