Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Συγγνώμη από τον κατηγορούμενο – «Αισθάνομαι ένοχος»

«Δεν είχα έρθει ποτέ σε σeξουαλική επαφή μαζί της» - Τι ανέφερε στην απολογία του

Με μία συγγνώμη ξεκίνησε την απολογία του ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον.

«Αισθάνομαι ένοχος. Εκείνη η ημέρα ήταν μια συνηθισμένη ημέρα, είχαμε το πανηγύρι στο σπίτι.

Είχα πάει να μαζέψω ξύλα από τον ταυρωνιτη πρωινή ώρα για να φτιάξω κάποιες κατασκευές. Αποφάσισα να φύγω μέχρι να πέσει ο ήλιος και η ζέστη, πήγα να κάνω μια συνηθισμένη διαδρομή που μ' αρέσει και την κάνω συχνά. Όταν πήγαινα την είδα τη γυναίκα αυτήν σαν έναν άνθρωπο κανονικά χωρίς να αισθάνομαι κάτι.

Στον γυρισμό όταν ανέβηκα την είδα πάλι από μακριά αλλά δεν έδωσα σημασία, την ώρα που ήταν πάνω στη στροφή, στην άκρη του δρόμου που έτρεχε, έπεσα πάνω της και τη χτύπησα με το αμάξι, την ακούμπησα στα πόδια και μπήκε κάτω από το αμάξι» είπε.

Και συνέχισε: «Ήθελα να την απεγκλωβίσω, την απεγκλώβισα αλλά η κατάσταση στην οποία ήταν θεώρησα ότι δε θα μπορούσε να ζήσει. Είχε κοπεί το αυτί της και δεν ήξερα πως να χειριστώ το θέμα. Δεν είχα μαζί μου ούτε το κινητό μου για να καλέσω σε βοήθεια.

Φοβήθηκα και την έβαλα στο πορτ παγκάζ, μετά που την απεγκλώβισα, πίστευα ότι ήταν ετοιμοθάνατη και δε μπορούσα να τη βλέπω σαν εικόνα όπως ήταν με το αίμα και βαριά τραυματισμένη».

Στην ερώτηση της έδρας γιατί δεν εγκατέλειψε απλά το θύμα στον δρόμο αλλά την τοποθέτησε στο πορτ παγκάζ τόνισε σύμφωνα με το flashnews.gr.: «Ήξερε ότι θα με πιάσουν και ήθελα να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένεια μου. Μου ήρθε η σκέψη να την εξαφανίσω. Την έβαλα στο αμάξι και την πήγα στο καταφύγιο.

απο την πάνω πλευρά του καταφυγίου που έχει τον αεραγωγό. Πάρκαρα το αμάξι με όπισθεν κοντά στον αεραγωγό και είδα ότι δεν είχε σφυγμό. Σκέφτηκα λοιπόν να την πετάξω στο καταφύγιο και έτσι την έριξα μέσα στην τρύπα.

Η πρόεδρος ρώτησε τον κατηγορούμενο, αναφορικά με την κατάθεση που είχε δώσει ο ίδιος για τις σεξουαλικές πράξεις πριν ρίξει το θύμα στο καταφύγιο, ο ίδιος τόνισε ότι στην πρώτη κατάθεση δεν είχε αναφέρει κάτι τέτοιο αλλά στη δεύτερη κατάθεση πιέστηκε και αναγκάστηκε να πει όλα αυτά περί βιασμού.

«Δεν είχα έρθει ποτέ σε σεξουαλική επαφή με την Σούζαν Ίτον. Όπως την έπιασα από τα πόδια και την έσυρα από το πορτ μπαγκάζ έξω και μετά από τις μασχάλες και από τα πόδια την έσυρα στην τρύπα. Έκατσα στη συνέχεια στο αμάξι να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει για λίγη ώρα» είπε.

«Βρέθηκα στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ήταν ατύχημα, την χτύπησα κατά λάθος. Από ό,τι κατάλαβα εκείνη ήθελε να περάσει στην απέναντι πλευρά και εγώ όπως περνούσα την χτύπησα. Μετά όμως αυτό που έκανα και την εξαφάνισα ήταν λάθος. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια αλλά δε μου δόθηκε η ευκαιρία. Από εδώ που είμαι ζητάω συγγνώμη, δεν ήταν προμελετημένη η πράξη».

«Μετά το συμβάν έπλυνα το αμάξι με το λάστιχο σε ένα εκκλησάκι πιο πάνω από το χωριό. Τις επόμενες ημέρες το ξανά έπλυνα γιατί μύριζε αίμα, ενώ άκουγα και τις φωνές της Σούζαν Ίτον και τα χτυπήματα που έκανε στο πορτ παγκαζ όταν την είχα βάλει μέσα σε αυτό. Το έπλυνα με χλωρίνη και μετά σταμάτησα να τα ακούω όλα αυτά».

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι ασχολείται με την μαύρη μαγεία και την σολομωνική.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου