Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020

Ιωάννα Μάνδρου: Η αλητεία και η εκτόξευση λάσπης σε μένα δεν πιάνουν


Η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε στον σάλο που προκλήθηκε στα social media

Τη δική της απάντηση, που σε κάποια σημεία μοιάζει ιδιαίτερα οργισμένη, σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε τα social media και στις επικρίσεις που δέχθηκε σχετικά με την τοποθέτηση που έκανε για τη Μάγδα Φύσσα, έδωσε με ανάρτησή της στο Facebook, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου.

Αναλυτικά η ανάρτησή της έχει ως εξής:

«Λοιπόν. Ας αφήσουμε τη λάσπη και τα fake news. Ανήκω σε εκείνους που από την πρώτη στιγμή έχω δώσει δημοσιογραφικές μάχες για τη δίωξη της εγκληματικής δράσης της ΧΑ. Και με τα γραπτά μου και με τη δημόσια παρουσία μου σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και έχω αγωνιστεί σκληρά στη ζωή μου. Έχω αγωνιστεί ως δημοσιογράφος για το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών. Η αλητεία έχει και όρια της. Δεν προέβην σε κανένα κοινωνικό η άλλο διαχωρισμό για τη μητέρα Φύσσα στην οποία δημόσια και κατ επανάληψη έχω εκφράσει το σεβασμό μου, όπως έκανα και σήμερα το πρωί. Μίλησα για την εμφάνιση της για να καταδείξω το συγκροτημένο της προσωπικότητά της και επαίνεσα δημόσια την παρουσία της στη δίκη και ως μάνα και ως πολίτη και ως σύμβολο της αντιμετώπισης του ναζιστικού φαινομένου. Αλλού αυτά. Όχι σε μένα. Η αλητεία και η εκτόξευση λάσπης σε μένα δεν πιάνουν. Αλλού παιδιά», έγραψε η Ιωάννα Μάνδρου.


Στη συνέχεια, μάλιστα, έκανε και νεότερη ανάρτηση όπου έχει το βίντεο από το σχόλιο που έκανε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της Τετάρτης για τη Μάγδα Φύσσα.

πηγή

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου