Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020

Θετική στον κορονοϊό η Πηγή Δεβετζή – Ακυρώθηκαν τα γυρίσματα του Just The 2 Of Us

Η ανακοίνωση του Open 

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Πηγή Δεβετζή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Open. Μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του τεστ, το κανάλι προχώρησε την ακύρωση των γυρισμάτων του Just The 2 Of Us που θα συμμετείχε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, η γνωστή Ολυμπιονίκης είναι μέχρι σήμερα ασυμπτωματική.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Open

H Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου Just The 2 Of Us, με αίσθημα ευθύνης μας ενημέρωσε σήμερα πως βρέθηκε θετική στη νόσο COVID-19. Η Ολυμπιονίκης μέχρι σήμερα είναι ασυμπτωματική.

Όλοι οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά. Εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες.

Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται.

Όπως πράξαμε από την αρχή της πανδημίας, ακολουθούμε αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού, των συνεργατών τους και της δημόσιας υγείας, τηρώντας όλα τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

Προληπτικός έλεγχος στο σύνολο των συντελεστών θα γίνεται και πριν από το κάθε live, πρακτική που ακολουθήθηκε από την αρχή της πανδημίας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου