Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιό της για το δεύτερο lockdown

Η απάντηση της παρουσιάστριας σε follower της για τώρα που δεν δουλεύει στην τηλεόραση

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη σεζόν να απέχει τηλεοπτικά, όμως, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζοντας πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, μακριά από την τηλεόραση. μάλιστα, η παρουσιάστρια πολλές φορές απαντάει και στα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων κάτω από τις αναρτήσεις της.

Το ίδιο έκανε και με την τελευταία. Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος βρέθηκαν τις προάλλες στην Χαλκίδα και η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία τους. Οι διαδικτυακές της φίλες, κυρίως, έσπευσαν να της σχολιάσουν για το πόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη μοιάζει.

Μάλιστα, μία follower της σχολίασε πως τώρα με το δεύτερο lockdown θα είναι στην οικογένειά της, αφού δεν είναι στην τηλεόραση. Και η Ελένη Μενεγάκη τής απάντησε, εκφράζοντας μάλιστα την ανακούφιση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Βόλτα ... για δυο ! #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

«Τώρα θα είμαι πιο ήσυχη ότι δε θα μεταφέρω μικρόβια και ιούς στην οικογένειά μου. Ξέρεις τι αγωνίες περνούσα; Μετρούσα τις μέρες να έρθει το καλοκαίρι. Όλοι ήταν μέσα στο σπίτι και εγώ εκτεθειμένη» απάντησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου