Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Γκλέτσος κατά Φίλη για την κριτική στο βίντεο που προβλήθηκε μπροστά από τη Βουλή: Κάποιος να τον μαζέψει

Ο γνωστός ηθοποιός και μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί κάθετα με την άποψη του πρώην υπουργού περί «προσβολής της Δημοκρατίας»

Πυρ και μανία είναι ο γνωστός ηθοποιός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, με τον Νίκο Φίλη, σχετικά με το βίντεο που προβλήθηκε ανήμερα της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής των Ελλήνων. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του πρώην υπουργού Παιδείας, που χαρακτήρισε το οπτικό υλικό «στυγνή προσβολή της Δημοκρατίας».

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, «πρόκειται για ατόπημα πρώτης γραμμής, πολιτικά και αισθητικά αποκρουστικό. Όλοι αντιλαμβάνονται τι σηματοδοτεί η προβολή στην κεντρική όψη του Κοινοβουλίου στρατιωτικών ασκήσεων. Λίγες μέρες μάλιστα μετά την απόπειρα της κυβέρνησης να εμποδίσει με τη βία και να αμαυρώσει τον συμβολικό, λόγω συνθηκών, εορτασμό του Πολυτεχνείου».

Ο κ. Γκλέτσος διαφώνησε κάθετα με τέτοιου είδους δηλώσεις και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά ότι «ύστερα από τις ατυχέστατες δηλώσεις περί Γενοκτονίας των Ποντίων και άλλων πολλών, επανέρχεται τουλάχιστον σε λάθος στιγμή με καινούργιες μπούρδες. Παρακαλώ πολύ κάποιος να μαζέψει τον κ. Φίλη...».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου