Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Εύη Φραγκάκη: Η εξομολόγησή της στον αέρα του Happy Day για την περιπέτεια με την υγεία της (βιντεο)

Απο πάρα πολύ άγχος πιέστηκα αρκετά με κάποιες μικροαναποδιές τις οποίες πήρα πιο βαρέως και αγχώθηκα παραπάνω», είπε η Εύη Φραγκάκη.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Εύη Φραγκάκη, μετά από λοίμωξη που έπαθε εξαιτίας του άγχους, όπου νοσηλεύτηκε για τέσσερις ημέρες.

Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και καθησύχασε του πάντες τονίζοντας ότι δεν έχει κορονοϊό.

Σήμερα, λοιπόν, η Εύη Φραγκάκη βρέθηκε κανονικά στο πλατό του Happy Day, όπου εξήγησε και πάλι τι ακριβώς της συνέβη.

«Από το πάρα πολύ άγχος πιέστηκα αρκετά με κάποιες μικροαναποδιές τις οποίες πήρα πιο βαρέως και αγχώθηκα παραπάνω. Δεν πρόσεξα πολύ τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, από το άγχος να μείνω νηστική πολλές ώρες, κατά τη διάρκεια της ημέρας να τρέχω… Είχα και άγχος με τον γιο μου που έδωσε για το πτυχίο των ισπανικών.

Ήμασταν σε εγρήγορση, δεν ήταν τίποτα σοβαρό, απλά εγώ αυτό το μεγαλοποίησα και διογκώθηκε μέσα μου, με άγχωσε και ανέβασα υψηλό πυρετό. Δεν ήταν κορονοϊός. Χρειάστηκε να πάρω μια ενδοφλέβια αντιβίωση. Μια φλεγμονή ήταν και νοσηλεύτηκα για τέσσερις μέρες. Τώρα είναι όλα καλά», είπε η Εύη Φραγκάκη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου