Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

Κατερίνα Καραβάτου για Μουτσινά και Ηλιάκη: «Ξέρω» (βιντεο)

Όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου. "Αυτοί οι δύο άνθρωποι είχαν μια πάρα πολύ στενή σχέση, δεν ήταν μόνο επαγγελματική".

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε συνέντευξη στον Fipster και τα θέματα που έδωσε έρχονται το ένα μετά το άλλο. Ανάμεσα σε αυτά είναι και όσα είπε για τη σχέση που δεν έχει πια με την Μαρία Ηλιάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: Με την Μαρία Ηλιάκη δεν μιλάμε. Όχι ότι είμαστε μαλωμένοι, δεν έχουμε επικοινωνία.

Την έχω καλέσει στην εκπομπή, δεν έχω μαλώσει με τη Μαρία. Απλά, με κάποιο τρόπο νομίζω ότι το Ξαναδέστε Τους ήταν το τελειωτικό χτύπημα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε Στη φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου, φίλη και των δύο και επί χρόνια συνεργάτιδα στο παρελθόν, θέλησε να πει από την πλευρά της κάποια πράγματα.

«Δεν θα πω εγώ γιατί δεν έχει πάει καλεσμένη. Τα τελευταία χρόνια η Μαρία έχει έρθει εδώ και έχει πάει στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έχει κάνει άλλες εμφανίσεις. Δεν θα αμφισβητήσω τον Νίκο ότι έχει καλέσει τη Μαρία και η Μαρία προφανώς ενώ την έχει καλέσει ο Νίκος δεν έχει πάει. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είχαν μια πάρα πολύ στενή σχέση, δεν ήταν μόνο επαγγελματική. Ταίριαζαν πάρα πολύ, μιλούσε ο ένας συμπλήρωνε ο άλλος, είχαν μια χημεία πολύ ιδιαίτερη, τους είχε δέσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Εκείνη τη χρονιά στο Ξαναδέστε Τους που δεν πήγε καλά, απομακρύνθηκαν.

Παραπάνω εγώ ούτε θα πω, ούτε δικαιούμαι να πω τίποτα από αυτά τα πράγματα. Επειδή τους ξέρω πάρα πολλά χρόνια και τους δύο, ξέρω… ξέρω, αλλά το θέμα είναι το εξής: επειδή είναι δύο άνθρωποι που έχουν μοιραστεί πολύ ευτυχισμένες στιγμές και πολύ δύσκολες στιγμές κι επειδή έχουν μια σχέση ιδιαίτερη, μπορεί αυτό το διάλειμμα να έγινε και από τους δύο γιατί μπορεί να έπρεπε να πάρουν την απόστασή τους και ελπίζω κι εύχομαι να ξαναβρεθούν φιλικά γιατί είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ. Αυτό θα πω εγώ μόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου