Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

Νίκος Μουτσινάς: Ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτηση που προκάλεσε αναστάτωση στους κύκλους της Αστυνομίας

«Δεν ήταν πρόθεση μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις» σημείωσε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής

Συγγνώμη ζήτησε ο Νίκος Μουτσινάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για ανάρτηση του η οποία προκάλεσε αναστάτωση στους κύκλους της Αστυνομίας και μάλιστα ήταν η αφορμή για να διερευνηθεί κατά πόσο αστυνομικοί προχώρησαν σε «κατάχρηση εξουσίας εις βάρος ανηλίκου».

Στο κείμενο το οποίο δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρει: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεση μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη. Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί και γι’ αυτό ζητάω συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση».


Το πρωί της Πέμπτης, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day» του Alpha είχε ζητήσει από τον Νίκου Μουτσινά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την ανάρτηση του καθώς, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο παρουσιαστής προχώρησε σε διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε: «Κάπου πρέπει να παραπλανήθηκε. Η ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων βορειοανατολικής Αττικής αναφέρει ότι ο κύριος Νίκος Μουτσινάς λέει ψέματα, ότι κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων. Είναι ψευδή όλη η καταγγελία του κυρίου Μουτσινά και γ’ αυτό υπάρχουν επιπτώσεις. Δεν αποδεικνύεται πως συνέβη ένα τέτοιο γεγονός ούτε από τα έγγραφα ούτε από τα εισαγόμενα του τμήματος.

Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο από συναδέλφους αστυνομικούς είναι πάρα πολύ σοβαρό. Επιλαμβάνονται οι εσωτερικές υποθέσεις, επιλαμβάνεται το ανηλίκων, επιλαμβάνεται ο εισαγγελέας… Οι συνάδελφοι και η διοίκηση του τμήματος έχουν τεράστιες επιπτώσεις. Αυτά δεν είναι απλά πράγματα να τα γράφουμε σε ένα μπλογκ ή στο Instagram. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο και το λέω κατηγορηματικά. Είναι fake news. Καλώ δημόσια τον εξαίρετο αυτόν καλλιτέχνη να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τους αστυνομικούς».

Η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή, τόνισε πως ως εκπομπή επικοινώνησαν με τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος ανάφερε ότι «ποτέ δεν είχε σκοπό και πρόθεση να θίξει κανέναν και να προσβάλει. Παρασύρθηκε κάνοντας repost».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου