Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Επίθεση Κονδυλάτου σε Κοψιδά: Πεινάμε και παίζει αυτός ο μ@@@ς με τις βασικές μας ανάγκες (βιντεο)

Οι Διάσημοι έχασαν το έπαθλο της πίτσας και τα νεύρα ήταν πολλά

Έξαλλος έγινε ο Περικλής Κονδυλάτος από τους Διάσημους του Survivor με τον συμπαίκτη του Γιώργο Κοψιδά.

Οι Διάσημοι έχασαν χθες στον αγώνα επάθλου και έτσι έχασαν και την ευκαιρία να φάνε πίτσα. 

Όπως ήταν αναμενόμενο η πείνα μαζί με την ήττα προκάλεσαν ακόμα περισσότερα νεύρα μέσα στην ομάδα, με τον Περικλή να εκτοξεύει τα βέλη του στον Γιώργο, μαζί με διόλου ευγενικούς χαρακτηρισμούς.

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν πήραμε τη νίκη που έχει να κάνει με τη συνισταμένη των δυνάμεων της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα. Έπρεπε σήμερα η θέση στο τέλος να δοθεί σε κάποιον που έχει εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος. Ο Κώστας ψήφισε τον Γιώργο Κοψιδά για να παίξει ενώ δεν έγινε το αντίστροφο» είπε ο Περικλής.

Και συνέχισε:

«Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα του και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μ@@@ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες».

πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου