Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Πανικός στο Survivor με Διάσημους και Μαχητές – «Βάζεις φιτιλιές» (βιντεο)

Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς συγκρούστηκαν στο Survivor.

Περίεργη ημέρα για το Συμβούλιο του Survivor με Διάσημους και Μαχητές να ανταλλάσσουν σχόλια για τις αποδόσεις τους στα αγωνίσματα.

Το γεγονός που σχολιάστηκε έντονα είναι ότι οι Μαχητές είναι περισσότερο γυμνασμένοι σε σχέση με τους Διάσημους και για αυτό υπερτερούν σε αρκετά αγωνίσματα.

 Τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης που ένιωσε θιγμένος που στο τελευταίο σετ ο Αλέξης Παππάς δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ίσα και παράτησε την προσπάθεια σαν τον υποτιμά με τον τελευταίο να του απαντά ότι βάζει φιτιλιές και δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πετύχει. 

Στην συνέχεια μπήκαν κι άλλοι στην συζήτηση με τον Νίκο να αναφέρει ότι ένιωσε πως υποτίμησε τις δυνάμεις του κι ήταν σαν να του έλεγε ότι αν ήθελε να το πάρει στα σοβαρά, θα τον κέρδιζε.

Στο τέλος ο Περικλής Κονδυλάτος του ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να νιώθει ταπεινωμένος, αφού αξίζει κι η ομάδα του κέρδισε ενώ ο Chris Σταμούλης δήλωσε για τους Διάσημους ότι είναι ηττοπαθείς και βάζουν μπροστά συνέχεια την ηλικία τους αλλά αυτό δεν θα τους βγει σε καλό.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου