Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Ο δικηγόρος Λιγνάδη απαντά στην Ακρίτα: «Δεν έχει φύγει ούτε από το Δήμο Αθηναίων, όχι από την Ελλάδα!» (βιντεο)

Όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό»

Μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία αναφέρει ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου πιθανόν να έχει φύγει από την Ελλάδα κάνει από το πρωί το γύρω του διαδικτύου.

Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε και η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 και μετέφεραν τις δικές τους πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη, ο οποίος όπως ανέφερε, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη και τον ρώτησε αν ισχύει πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει φύγει από τη χώρα.

«Δεν έχει φύγει ούτε από το Δήμο Αθηναίων, όχι από την Ελλάδα! μού απάντησε χαρακτηριστικά» είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Στην συνέχεια μεταδόθηκε η συνέντευξη του κ. Γεωργουλέα ο οποίος τόνισε πως ο πελάτης του δεν έχει ουδεμία σχέση με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων.

«Είναι απολύτως ψευδές ότι ο Δ. Λιγνάδης έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτό. Η δήθεν είδηση σκοπίμως συνδέεται το όνομα του» ανέφερε ο κ. Γεωργουλέας.

Για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το 2002 ο κ. Λιγνάδης, ο δικηγόρος του απάντησε πως: «Είναι αυθαίρετη και ψευδής η διασύνδεση».

Με το ίδιο θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open. Ο Γιάννης Πουλόπουλος επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκο Γεωργουλέα, για να μάθει αν ισχύει η είδηση.

«Ούτε από τα όρια του Δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει. Εγώ δεν ξέρω τι συμβαίνει και ποιος διακινεί αυτές τις φήμες. Μίλησα μαζί του πριν από λίγο. Μόλις ενημερώθηκα γι’ αυτή τη φήμη, έπρεπε να το επιβεβαιώσω. Όχι πως είχα καμία αμφιβολία για την πραγματικότητα, αλλά σίγουρα δεν ισχύει. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε κάτι για επίσημη καταγγελία κατά του κυρίου Λιγνάδη», είπε ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου