Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον βιασμό της 15χρονης: Χρειάστηκε εξαήμερη νοσηλεία στο Παίδων

Το κορίτσι είχε κακώσεις στα γεννητικά όργανα

Σοκαριστική είναι η ιατροδικαστική έκθεση για τον βιασμό της 15χρονης στον Ίλιον και της ασέλγειας σε βάρος της συνομήλικης ξαδέρφης της από δύο άνδρες, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στα χέρια των αρχών.

Όπως μετέδωσε το Mega, στην ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε από του Ιατροδικαστές του Εργαστηρίου και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών τονίζεται ότι «στις συμπληρωματικές πληροφορίες του εγγράφου της Αστυνομίας αναφέρθηκε ότι όπως καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας, πρώτες πρωινές ώρες της 3/3/2021, η ανωτέρω ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ (βότκα) βιάστηκε από ενήλικο άνδρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου είχαν μεταβεί από κοινού με έτερα άτομα…».

Σύμφωνα με το πόρισμα, η 15χρονη φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο. Μάλιστα, τα τραύματα ήταν τέτοια που χρειάστηκε 6ημερη νοσηλεία στο Παίδων προκειμένου να μπορέσουν να ιαθούν.

Το χρονικό

Όλα έγιναν στις 3 Μαρτίου στην πλατεία στο Ίλιον και φαίνεται πως τα δυο κορίτσια, 15 ετών που είναι ξαδέρφες, γνώριζαν τους δυο νεαρούς. Ο 18χρονος και ο 25χρονος τις προσέγγισαν, τους προσέφεραν ποτό και αφού κατάφεραν να τις μεθύσουν, τις πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Εκεί σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 18χρονος βίασε και χτύπησε το 15χρονο κορίτσι στο μπάνιο του δωματίου, ενώ αδερφός του ασέλγησε στην ξαδέρφη της.

Όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τα κορίτσια αποκάλυψαν τα πάντα στους γονείς τους, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και μετέφεραν τα θύματα στο νοσοκομείο Παίδων.

Εκεί, διαπιστώθηκε πως τα κορίτσια είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, με τη 15χρονη να φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν, μετά την περιγραφή από τα κορίτσια ενώ αναζητείται κι ένα τρίτο άτομο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ο 25χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, αφού στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ληστείες και ήταν έξω με όρους, ενώ ο 18χρονος προφυλακίστηκε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου