Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Χανιά: Η παράσυρση πεζού ήταν τελικά απόπειρα ανθρωποκτονίας

O οδηγός φαίνεται ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα

Τελείως διαφορετικές διαστάσεις παίρνει ένα τροχαίο, φαινομενικά, ατύχημα το οποίο συνέβη ανήμερα της 25ης Μαρτίου στα Χανιά.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Εκείνη την ημέρα περίπου στις 14:00 ένα αυτοκίνητο, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα πέφτει πάνω σε έναν πεζό νέο άντρα και στην συνέχεια εξαφανίζεται. Ο πεζός, αιμόφυρτος, με σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του.

Στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων σήμανε συναγερμός και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews χάρη στις εντατικές έρευνες των αστυνομικών της Τροχαίας και στην αξιοποίηση υλικού, μετά από κάποιες ημέρες εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και ο οδηγός. Όμως από την προανάκριση προέκυψε πως ο οδηγός είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα του τροχαίου και έτσι η υπόθεση πήρε τελείως διαφορετική διάσταση.

Το προανακριτικό υλικό της Τροχαίας διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και βάση των στοιχείων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον οδηγό του αυτοκινήτου σε βάρος του πεζού. Η υπόθεση πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου