Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Eurovision: Θυμάσαι τη νικήτρια του 2003, Sertab; Δες πώς είναι σήμερα στα 56 της!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε τον μουσικό διαγωνισμό σε μια τελείως διαφορετική εκδοχή του.

 Είναι γεγονός πως ο κορονοϊός ανέτρεψε τα πάντα και στη Eurovision, αφού μετά την περσινή αναβολή του διαγωνισμού η φετινή βραδιά του τελικού, δεν θα θυμίζει σε εκείνες των περασμένων ετών.

Για τους φανατικούς της Eurovision, η πρώτη εικοσαετία της νέας χιλιετίας υπήρξε ίσως και η πιο... δυνατή για τον διαγωνισμό, μιας και η έκρηξη του διαδικτύου, έκανε τους συμμετέχοντες αρκετά πιο γνώριμους και αγαηπητούς παγκοσμίως.

Κάνοντας ένα μικρό flashback το 2003 η Sertab Erener είχε λικνίσει το κορμί της στη σκηνή, ερμηνεύοντας το "Every Way That I Can".

Δεκαοκτώ χρόνια μετά τη νίκη της Τουρκίας στον διαγωνισμό της Eurovision και η Sertab έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική της εμφάνιση.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραμένει ενεργή στα social media, κάνοντας συχνές αναρτήσεις. Μάλιστα την περίοδο αυτή της πανδημίας, η Sertab θα ανεβάσει συχνά βίντεο και μουσικά αποσπάσματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά της.

Όσο για την ηλικία της, η Τουρκάλα τραγουδίστρια είναι 56 ετών και η σχέση με τον χρόνο, μάλλον παραμένει αρκετά καλή.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου