Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σφαίρες και στο κινητό του δημοσιογράφου, προσπαθεί να το ανοίξει το εγκληματολογικό

Τι εκτιμά ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής

«Κλειδί» στις έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί και το κινητό του τηλέφωνο που είχε πάνω του την ώρα της επίθεσης.

Το κινητό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, έχει υποστεί ζημιά και εκείνο από τις 10 σφαίρες που δέχθηκε στο σώμα του ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, οι Αρχές προσπαθούν να αναλύσουν και από τα κινητά τηλέφωνα του και από τους υπολογιστές το κινητό τηλέφωνο, ενώ γίνεται προσπάθεια στα εγκληματολογικά εργαστήρια να ανοίξει.

«Δεν ήταν τυχαίο»

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, αν οι δράστες πυροβόλησαν το κινητό, που πιθανόν κρατούσε στο χέρι του ο δημοσιογράφος, τότε η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία.

Συγκεκριμένα είπε, «αν έχει πυροβοληθεί το κινητό, πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο. Αν αυτός ο άνθρωπος πήγε από πάνω από τον δημοσιογράφο, όπως όλες οι μαρτυρίες λένε αλλά και η βαλλιστική δείχνουν ότι πήγε από πάνω και έριξε, είδε και το χέρι του που το κρατούσε το κινητό και έριξε και εκεί».

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «δεν θα έπαιρνε το κινητό μαζί του, καθώς θα ήταν σαν να είχε ένα GPS».

Δεν έχει εντοπιστεί όχημα από ομάδα υποστήριξης

Μέχρι αυτήν την ώρα πηγή η οποία έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση αποκάλυψε ότι δεν έχει εντοπιστεί τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα κάποιο όχημα το οποίο να φαίνεται να ήταν ομάδα υποστήριξης των εκτελεστών των δύο εκτελεστών οι οποίοι έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής να έρχονται στο σημείο περίπου δέκα λεπτά πριν στάθμευσε το αυτοκίνητό του ο Γιώργος Καραϊβάζ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου