Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Κατερίνα Καινούργιου: «Ακούγεται ότι πάω στο Star και θα πάρω τη θέση της Κατερίνας Καραβάτου»

"Βρίσκομαι σε ένα κανάλι και τιμώ στο συμβόλαιό μου. Μέχρι 2 Ιουλίου εγώ έχω εκπομπή κανονικά εδώ", ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου για την Κατερίνα Καραβάτου.

Οριστικό τέλος στις φήμες ότι πηγαίνει στο Star θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την τοποθέτηση που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου.

Μέσα από το Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να πω κάτι, επειδή τώρα το διάβασα. Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα και μάλλον δεν έγινε κατανοητό.

Έβλεπα τώρα την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη και είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι έρχεται κάποιος άλλος να σου πάρει τη δουλειά, ενώ έχεις συμφωνήσει.

Προφανώς υπονόησε κάποια πράγματα για όλη αυτή τη φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό. Επειδή λοιπόν αφορά και εμένα και ακούγονται πάρα πολλά για εμένα, ότι πάω στο Star, ότι θα πάρω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι παρακαλώ σταματήστε όλο αυτό που γίνεται γιατί κι εγώ νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Δεν μπορώ κάθε μέρα να βγαίνω και να το διαψεύδω. Είναι και πολύ άσχημο για τους παρουσιαστές που βρίσκονται σε αντίστοιχη ζώνη».

«Αυτή τη στιγμή, η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια παρουσιάστρια που κάνει μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ακριβώς απέναντι από εμάς και ακούγεται όλο αυτό. Εγώ θέλω να το πω για να είμαι ξεκάθαρη, το είπα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έγινε κατανοητό. Βρίσκομαι σε ένα κανάλι και τιμώ στο συμβόλαιό μου. Μέχρι 2 Ιουλίου εγώ έχω εκπομπή κανονικά εδώ. Το έχω υποστεί κι εγώ στο παρελθόν. Να λήξει γιατί δεν νιώθω ωραία κι εγώ με αυτό», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου