Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις» – Τα ερωτήματα για την ώρα της ληστείας

Τα νέα στοιχεία στα χέρια των Αρχών για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με τις Αρχές να έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία. 

Μάλιστα, μετά και τα νέα αυτά στοιχεία, ο 32χρονος πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρεται με ελικόπτερο από την Αλόννησο, όπου βρέθηκε για το τρισάγιο στη μνήμη της.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις άμεσα και εκπλήξεις. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ έκανε λόγο και για συλλήψεις.

«Αυτή η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις. Νομίζω ότι αυτό που έκανε η αστυνομία, είναι κάτι που έχει σημασία γιατί θα μπορέσει να ρίξει περισσότερο φως μια νέα κατάθεση ενδεχομένως του συζύγου της άτυχης Καρολάιν», σημείωσε στην ΕΡΤ.

Γλυκά Νερά: «Έρχονται εκπλήξεις»

«Είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί γρήγορα και ενδεχομένως να υπάρξουν εκπλήξεις. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. […] Θα έχουμε σύντομα εξελίξεις», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, ερευνάται το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι ότι οι δράστες δεν πήραν μαζί τους το καταγραφικό για να το καταστρέψουν αργότερα, όπως γίνεται συνήθως, αλλά πήραν μαζί τους μόνο την κάρτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα εγκληματολογικά της αστυνομίας, με τη βοήθεια ανθρώπου που ειδικεύεται στα καταγραφικά, κατάφεραν να ανασύρουν την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα SIM. Από εκεί φαίνεται ότι η κατάθεση της ώρας της ληστείας που έχει δώσει ο πιλότος με την ώρα που ανέσυραν οι αρχές από το καταγραφικό δεν συνάδουν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου