Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021

Κώστας Φραγκολιάς: Θα είναι του χρόνου στο Happy Day;

Έχει μιλήσει με το Happy Day για την επόμενη σεζόν και ποια είναι η σχέση που έχει ο Κώστας Φραγκολιάς με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Κώστας Φραγκολιάς, σε συνέντευξη που δίνει στην Realnews και τη Νίκη Κώστου, αναφέρεται μεταξύ άλλων και στη συμμετοχή του στο Happy Day και τη σχέση που έχει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με το Happy Day έχετε μιλήσει για τη νέα σεζόν;

Όπως όλα δείχνουν, θα είμαι και του χρόνου στο Happy Day. Περνάω πολύ καλά. Έχουμε καλή συνεργασία, με τα παιδιά είμαστε οικογένεια. Ιδιαίτερα με τον Δημήτρη Παπανώτα, με τον οποίο γνωριζόμαστε από το 1994, όπως και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Είχαμε κοινό στέκι, από το σχολείο. Τότε η πιτσιρικαρία πήγαινε σε ένα μέρος. Όσοι ήμασταν στη Λαμπρινή πηγαίναμε στο ίδιο σημείο, σε ένα ζαχαροπλαστείο. Εκεί γνώρισα την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ήμασταν γειτονάκια.

Φοβήθηκε με την πανδημία σε επαγγελματικό επίπεδο;

Στο κομμάτι της υποκριτικής, φυσικά υπήρχε ανασφάλεια, γιατί όλα διακόπηκαν από τον κορωνοϊό. Έκλεινα δουλειές, κάποιες φορές ξεκινούσαμε και πρόβες για παραστάσεις, που τελικά δεν έγιναν ποτέ. Τώρα συζητώ με το κανάλι για τη συμμετοχή μου σε κάποιο σίριαλ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου