Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Χρήστος Λούλης: «Με έβριζε πολύς κόσμος και ήταν άσχημο αυτό»

«Οι άνθρωποι έχουμε κάποια σκοτάδια. Κάποιοι έχουν κάποια πιο βαθιά σκοτάδια από κάποιους άλλους και νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου», λέει ο Χρήστος Λούλης.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο της πανδημίας, το τηλεοπτικό σποτάκι που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Ο άνθρωπος του θεού θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Πιστεύω στον θεό. Όταν ησυχάζω και όταν μένω μόνος μου νιώθω μέσα στο μυαλό μου μια παρουσία.

Ο δικός μου ο θεός και η δική μου η πίστη έχει πολύ λίγο να κάνει με τη θρησκεία», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης για τη σχέση του με τη θρησκεία.

«Το τηλεοπτικό σποτ για την πολιτική προστασία ήταν κοινωνικό “τράκο”. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, που με βρίζανε πολλοί και ήταν άσχημο, μετά άρχισα να γελάω. Σε τέτοιες αντιδράσεις σφίγγεσαι, σκληραίνεις, πικραίνεσαι, αντεπιτίθεσαι», σημείωσε ο Χρήστος Λούλης για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτάκι.

Ο Χρήστος Λούλης είπε στη συνέχεια: «Η συμβίωση με τους ανθρώπους προϋποθέτει να μπορείς να δέχεσαι και τη σφαλιάρα τους και τη βλακεία τους και το βραβείο και το χειροκρότημα τους. Αν πικραινόμουν πάρα πολύ για το ξύλο που έφαγα με το σποτάκι, θα έπρεπε με την ίδια λογική να την έχω ψωνίσει πάρα πολύ και με τα χειροκροτήματα που έχω δεχτεί».

«Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε. Αυτό με βοήθησε να μπω χωρίς φόβο στην αρένα. Ίσως επειδή είχα αγνοία κίνδυνου, είχα και φοβερή αυτοπεποίθηση», ανέφερε μιλώντας για την καριέρα του.

Για την περίοδο της καραντίνας, ο Χρήστος Λούλης είπε: «Δεν έχω ιδέα τι μας δίδαξε η πανδημία. Το δικό μου μάθημα από την καραντίνα και την πανδημία είναι τα ζυμάρια».

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο λόγω κάποιου προβλήματος υγείας και κάποιοι λόγω προβλήματος στο μυαλό τους», είπε ο Χρήστος Λούλης εκφράζοντας την άποψη του για το εμβόλιο.

Ο Χρήστος Λούλης είπε στη συνέχεια για την προσωπική του ζωή: «Θέλω να κάνω και τους τρεις ρόλους πολύ καλά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον ρόλο του πάτερα, του συζύγου και του ηθοποιού. Ο πιο αυστηρός κριτής μου είναι τα παιδιά μου. Δεν θα απέτρεπα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το χώρο του θεάτρου μετά τις καταγγελίες.  Θα τους έλεγα να προσέχουν, αλλά όχι να φοβούνται», δήλωσε σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα και τις καταγγελίες.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δε φοβάμαι να λέω την άποψη μου. Είναι μια δύσκολη φάση. Όλα αυτά που συνέβησαν μου φάνηκαν παράξενα. Καμιά φορά σου φαίνεται παράξενο όλο αυτό, λίγο σουρεαλιστικό. Οι άνθρωποι έχουμε κάποια σκοτάδια. Κάποιοι έχουν κάποια πιο βαθιά σκοτάδια από κάποιους άλλους και νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου», πρόσθεσε ο Χρήστος Λούλης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου