Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Κοψιδάς: «Τα περισσότερα ριάλιτι που προβάλλονται δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου»

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την υποκριτική, το Survivor, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν πριν 25 χρόνια, όταν ήμουν 19 χρονών στον Δήμο Παπάγου, όπου υπήρχε μια υπηρεσία, στην οποία έβγαινε απορριμματοφόρο και μαζεύαμε κλαδιά και κορμούς που πέταγαν οι κηπουροί. Το επάγγελμα του ηθοποιού, προέκυψε 10 χρόνια μετά. Σε αυτό το διάστημα έπαιζα μπάσκετ και έκανα πολλές άλλες δουλειές», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς συνέχισε: «Η υποκριτική ήρθε στα 28 μου. Έκανα κάποια διαφημιστικά πριν και από εκεί μου πρότειναν να ασχοληθώ με την υποκριτική. Εγώ ήμουν πάρα πολύ ντροπαλό παιδί και συνεσταλμένο. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου καθόλου ο χώρος αυτός».

Για το Survivor, ο Γιώργος Κοψιδάς απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα σε ριάλιτι. Στο συγκεκριμένο που συμμετείχα μου άρεσε πολύ το concept, ήταν πολύ αθλητικό, είχε να κάνει με επιβίωση στη φύση και ήθελα να δοκιμάσω τα όρια μου. Τα περισσότερα ριάλιτι που προβάλλονται δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου».

Δειτε το Βιντεο Εδω

Τέλος μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο αν και όλοι τον προσεγγίζουν πολύ πιο εύκολα, είναι μόνος του. Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του σχέδια αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρό το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό καθώς αυτή τη περίοδο δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου