Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Λιάγκας: «Έλειψα δύο μέρες, ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά»

"Δεν λέω το όνομά του γιατί σέβομαι την Δικαιοσύνη", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την απουσία του από την εκπομπή πριν από μερικές ημέρες. 

Ο παρουσιαστής έλειψε καθώς ήταν η δίκη για τον άνθρωπο που πριν από κάποια χρόνια κατάφερε να του αποσπάσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έλειψα δύο μέρες. Είχα μια πολύ σημαντική ποινική δίκη.

Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά για μια υπόθεση που συνέβη πριν από 10 χρόνια. Ο άνθρωπος που μου έφαγε τα λεφτά μαζί με τη χρηματιστηριακή καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη, αλλά δεν βγήκα να πω. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι 1ος βαθμός και αν δεν πάει στο εφετείο να καταδικαστεί με τη βούλα  ότι είναι απατεώνας, όπως είναι η πρωτόδικη απόφαση, δεν λέω το όνομά του γιατί σέβομαι την Δικαιοσύνη».

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποφασίσει να επενδύσει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων του σε μια χρηματιστηριακή εταιρία. Αποφάσισε, λοιπόν, να εμπιστευτεί έναν συνεργάτη αυτής της εταιρίας τον οποίο και είχε γνωρίσει το 2007 στο πλαίσιο της προεκλογικής τότε εκστρατείας του στη Λάρισα. 

Δειτε το βιντεο εδω

Ο άνθρωπος αυτός καταδικάστηκε από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη επτά ετών, καθώς με μια σειρά από πράξεις από το 2010 και μετά εξαπάτησε τον παρουσιαστή εξανεμίζοντας το χαρτοφυλάκιο του ύψους περίπου 330.000 ευρώ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου