Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Γλυκερία: «Είχα ένα εγώ που προσπαθώ με τον χρόνο να το αποβάλλω»

"Το μεγάλο ζητούμενο στη ζωή είναι να μπορείς να συγχωρείς τον εαυτό σου. Σήμερα βεβαίως και μπορώ να το κάνω. Παλιά δεν μπορούσα" παραδέχεται η Γλυκερία.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Γλυκερία στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής με αφορμή την παράσταση «Όμορφη Πόλη». Η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην

Πιο συγκεκριμένα, η Γλυκερία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πάρα πολύ ωραίο να είμαι γιαγιά! Είναι ο πιο όμορφος ρόλος.

Μερικές φορές με απασχολεί το θέμα της ηλικίας, μερικές άλλες δεν με απασχολεί. Ουσιαστικά δεν με απασχολεί γιατί κοιτάζω μέσα από τη ζωή, την κάθε εποχή σε κάθε στιγμή να είναι ωφέλιμα για την ψυχή του ανθρώπου. Εν κατακλείδι αυτό έχει σημασία. Όλα τα άλλα είναι επιφανειακά. Δηλαδή η ομορφιά, η ωραιότητα. Περνώντας η ηλικία υπάρχει φθορά. Αυτό αν μπορείς να το αποδεχθείς, αποδέχεσαι τα πάντα»,

«Το μεγάλο ζητούμενο στη ζωή είναι να μπορείς να συγχωρείς τον εαυτό σου» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Σήμερα βεβαίως και μπορώ να το κάνω. Παλιά δεν μπορούσα. Είχα έναν εγωισμό διαφορετικό. Είχα ένα «εγώ» το οποίο προσπαθώ με τον χρόνο να το αποβάλλω και έχω καταφέρει πάρα πολλά πράγματα».

«Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν για όλους τους Έλληνες σύμβολο. Για εμάς που τον γνωρίσαμε και από κοντά ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος πέρα από θαυμάσιος δημιουργός. Είμαι πολύ συγκινημένη και χαίρομαι που θα συμμετάσχω σε αυτή την πολύ όμορφη παράσταση που είχε και την έγκριση του. Ήταν το τελευταίο του θεατρικό, το οποίο το είχε παρακολουθήσει στις πρώτες παραστάσεις που έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου