Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά: «Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου»

"Δεν διευθέτησε τα πράγματα μέσω διαθήκης. Ο νόμος, όμως, προβλέπει τι δικαιούνται οι κληρονόμοι", λέει η Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο Πρωινό για τις σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά αλλά και για την κληρονομιά που τους άφησε.

«Η Θεοδώρα είναι στην Σιγκαπούρη, στην άλλη άκρη της γης, η Νίκο έχει κι εκείνη ένα μικρό παιδί, με την Σάντρα βρισκόμαστε λίγο περισσότερο.

Δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί τους», λέει η Αλίκη Κατσαβού και συνεχίζει:

«Ο νόμος δίνει κάποια δικαιώματα στους κληρονόμους και εγώ επέλεξα να ακολουθήσω ένα από τα μονοπάτια που μου δίνει ο νόμος. Ο Κώστας είχε ως επί το πλείστον μοιράσει τα περιουσιακά του στοιχεία εν ζωή στις προηγούμενες γυναίκες του με σκοπό κυρίως να πάνε στα παιδιά του. Τα πνευματικά δικαιώματα μοιράζονται στους κληρονόμους, πνευματικά δικαιώματα από ταινίες που δεν είναι λίγες. Και κάποια μικρά πράγματα που υπάρχουν, αυτά μοιράζονται σύμφωνα με τον νόμο».

«Δεν υπήρχε διαθήκη αλλά αυτή η φημολογία για τη διαθήκη υπήρχε πριν πεθάνει και ο Κώστας γέλαγε. Δεν διευθέτησε τα πράγματα μέσω διαθήκης. Ο νόμος, όμως, προβλέπει τι δικαιούνται οι κληρονόμοι», τονίζει η Αλίκη Κατσαβού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου