Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021

Χριστίνα Βίδου: «Δεν αισθάνομαι αδικημένη από τον ΣΚΑΪ»


Όσα είπε η Χριστίνα Βίδου για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Βίδου στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσαροπούλου. Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη πολυσυζητημένη αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ και την επόμενη ημέρα στην δημόσια τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν 26 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Καταρχήν νομίζω πως πρέπεις να; κόψεις τον ομφάλιο λώρο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Πάντα θα το αγαπάω, είναι το ραδιοφωνικό μου σπίτι και ότι έχω γίνει επαγγελματικά το οφείλω στις ευκαιρίες που μου έδωσε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ».

«Η τηλεοπτική πορεία στον ΣΚΑΪ ήταν πάρα πολύ μικρή και επομένως δεν μπορώ να πω ότι έχω εμπειρία. Δεν αισθάνθηκα και δεν αισθάνομαι αδικημένη καθόλου. Ίσα ίσα. Αισθάνομαι πολύ ευλογημένη για τις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί. Όλα είναι εμπειρία» πρόσθεσε η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Κάνω μία στάση, μια ανάπαυλα από το ραδιόφωνο και ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κάτι άλλο».

«Στην αρχή όταν με πήραν από την ΕΡΤ νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ περήφανη και μεγάλο βάρος ευθύνης» τόνισε η Χριστίνα Βίδου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου