Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: «Αισθάνεσαι ότι είσαι Ρομπέν των Δασών;»

Όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για τον COVID-19 και τον εμβολιασμό.

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε στο Πρωινό τη Δευτέρα, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας όπου επιτρέπονται μόνο οι εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού, αλλά και το ξέσπασμά του κατά των δημοσιογράφων -τους είχε πει πως «κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας».

«Ήταν λίγο ακραίο αυτό. Ήταν ένα δεκάλεπτο βίντεο που έγραψα πολύ αγανακτισμένος. Γενικώς δεν είμαι αγανακτισμένος. Αυτό το είπα γιατί αν έχεις κάνει έναν αγώνα κατά του διαχωρισμού εδώ και ενάμιση χρόνο, αυτό ήταν σαν μαχαιριά για μένα να μου πεις ότι διαχωρίζω. Αν μου το έλεγες τώρα ψύχραιμα δε θα το έλεγα» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, είπε στον τραγουδιστή τα εξής: «Νιώθω ότι έτσι όπως το εκφράζεις είναι πιο φασιστικό από τους ανθρώπους που κατηγορείς για φασίστες που φιμώνουν τους ανθρώπους που είναι εναντίον των εμβολιασμών. Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα; Αισθάνεσαι ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών; Λες την άποψή σου κι είναι σεβαστή. Νομίζω ότι αισθάνεσαι ότι κάποιος σε έχει ορίσει να έχεις μία άποψη και το πήρες περισσότερο σοβαρά από ό,τι θα έπρεπε».

Δειτε το βιντεο εδω

«Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε έναν πόλεμο. Υπάρχει πόλεμος. Όχι τον υγειονομικό» ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος, λε΄γοντας επίσης πως ο ίδιος πιστεύει ότι η ιατρική κοινότητα παγκοσμίως που είναι υπέρ του εμβολίου είναι μειοψηφία…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου