Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»

"Σήμερα είδατε την πραγματική εικόνα δυο ανθρώπων. Αυτοί είναι", δηλώνει έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης.

Από τη μία ο Γιώργος Τσαλίκης και από την άλλη ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκαβα.

 Δεν έχει προηγούμενο η δημόσια κόντρα τους που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μετά τις δηλώσεις που έκαναν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο Πρωινό, ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Από την εκπομπή Super Κατερίνα, η Άννα Ζηρδέλη προσπάθησε να αποσπάσει μια δήλωση από την Γρηγόρη Γκουντάρα…

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Γιώργος Τσαλίκης, σε δηλώσεις που έκανε αρχικά στην Super Κατερίνα και τον Σπύρο Κεραμίδα, είπε ενοχλημένος τα εξής: «Σε παρακαλώ πάρα πολύ, αυτό που είπα, τι παραπάνω εξήγηση να δώσω; Σήμερα είχα επέτειο 12 χρόνων γάμου με τη Δώρα και κάθομαι και ασχολούμαι με μα…ες. Έκανα ένα ξεκάθαρο στόρι, τι να εξηγώ πάλι; Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές και είναι απαράδεκτο να μιλούν έτσι οι άνθρωποι. Σήμερα είδατε την πραγματική εικόνα δυο ανθρώπων. Αυτοί είναι».

Δειτε το βιντεο εδω

Μιλώντας στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε: «Δεν είμαστε τρελοί. Με βλέπεις για τρελό; Όταν κάποιος σε προσβάλει με αυτόν τον τρόπο και σε βγάζει με ψυχολογικά προβλήματα και εμμονικό, τι να πω; Ντροπή τους. Είδα τη συνέντευξη και έμεινα άφωνος. Επίπεδο… τι να πω; Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου τον Γρηγόρη Γκουντάρα»!

Αυτή η κόντρα παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου