Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Η Μαρίνα Πατούλη διαψεύδει τη συμμετοχή στη Φάρμα

Όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη για την... συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την Μαρίνα Πατούλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας. Μέσα σε όλα, θέλησε να διαψεύσει την είδηση που έβγαλε το Πρωινό πως θα την δούμε προσεχώς στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, «Φάρμα».

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πράγματι μου έγινε πρόταση για την Φάρμα αλλά δυστυχώς δεν θα συμμετέχω και τους το έχω αποκλείσει. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και δεν ανήκει το όλο κόνσεπτ στο ύφος μου».

«Εμένα μου αρέσει να τσαλακώνομαι και αποτελούν πρόκληση κάποιες προτάσεις, όπως αυτή για την Φάρμα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος» συμπλήρωσε η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής. «Όσον αφορά στον χωρισμό της, η Μαρίαν Πατούλη δήλωσε με νόημα πως «μπορεί το γυαλί να ραγίσει αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο. Εξαρτάται πόσο βαθιά είναι η ρωγμή. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ήμασταν 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ και έχουμε ένα παιδί μαζί».

Δειτε το βιντεο εδω

«Περάσαμε πολύ δύσκολα, θεωρώ όμως ότι για πάντα θα είναι οικογένεια μου. Έχουμε πολύ καλύτερη επικοινωνία και θεωρώ πως και οι δυο, ως άνθρωποι συνειδητοποιημένοι με γνώμωνα το καλό του παιδιού μας, πρυτανεύει η λογική, η αγάπη και ο σεβασμός».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου