Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021

Κάρολι Βάμος: «Όταν αρρώστησα από καρκίνο, η Έφη Σαρρή ήταν δίπλα μου και μου μαγείρευε»

«Το βασικό πρόβλημα της υγείας μου ήταν ο καρκίνος, όμως, οι θεραπείες δημιουργούσαν κι άλλα προβλήματα. Είδα το θάνατο με τα μάτια μου», λέει ο Κάρολι Βάμος.

Ο χορογράφος της Ρούλας Κορομηλά, Κάρολι Βάμος, μίλησε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” για τη συνεργασία του μαζί της και πως η παραγωγή και εκείνη του έκαναν πρόταση να πάρει τη θέση του Φωκά Ευαγγελινού.

 Επίσης, δήλωσε πως έχει βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά όταν ήταν μικρός και δεν το ξεπέρασε ποτέ και πως οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν από κοντά του όταν αντιμετώπισε πρόβλημα στην υγεία του.

«Θαύμαζα τη Ρούλα Κορομηλά για τη δύναμή της και χάρηκα που με πίστευε. Κάποιες φορές υπήρχα και δύσκολες στιγμές στη συνεργασία μας. Η Ρούλα δεν μάθαινε εύκολα τις χορογραφίες. Δεν τσακωθήκαμε με τον Φωκά Ευαγγελινό και δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Η Ρούλα και η παραγωγή μου είχαν κάνει πρόταση να πάρω τη θέση του», είπε αρχικά ο Κάρολι Βάμος.

Ο Κάρολι Βάμος συμπλήρωσε: «Δεν με έχουν πλησιάσει για να είμαι στο DWTS. Έκανα παιδί στα 14 μου και έχω και τρία εγγόνια. Δεν έχω επαφή με την κόρη μου, ζουν στην Ουγγαρία. Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά όταν ήμουν μικρός και δεν το ξεπέρασα ποτέ».

Για τα προβλήματα με την υγεία του, ο Κάρολι Βάμος είπε: «Τα τελευταία πέντε χρόνια ζω έναν Γολγοθά με την υγεία μου. Το βασικό πρόβλημα της υγείας μου ήταν ο καρκίνος, όμως, οι θεραπείες δημιουργούσαν κι άλλα προβλήματα. Είδα το θάνατο με τα μάτια μου. Ήμουν στην κηδεία της μητέρας μου όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο. Οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν αρρώστησα. Η Έφη Σαρρή, που δεν έχει μαγειρέψει ποτέ στη ζωή της, ήταν δίπλα μου και μου μαγείρευε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου