Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

Ναταλία Δραγούμη: «Η εκπομπή στην ΕΡΤ τελείωσε αλλά ο κόσμος μας ζητάει»

"Η απογοήτευση τους είχε ένα γιατί. Τους άρεσε πάρα πολύ η εκπομπή" τόνισε η Ναταλία Δραγούμη.

Για την ολοκλήρωση της μουσικής εκπομπής στην ΕΡΤ μίλησε η Ναταλία Δραγούμη το πρωινό της Παρασκευής στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Επίσης, η ηθοποιός αναφέρθηκε τρυφερά στη σχέση με τον σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Δραγούμη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα τα ωραία πράγματα έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος.

Είναι ένα συνηθισμένο κεφάλαιο στη δική μας δουλειά να κλείνει ένας κύκλος κια να ανοίγει ένας άλλος. Δεν είναι μια δουλειά που υπάρχει μια μονιμότητα. Τώρα στην περιοδεία που πήγαμε, ήταν πολύ στενάχωρο που μου έλεγαν οι άνθρωποι πως μας περιμένουν τον Σεπτέμβριο να μας δουν. Η απογοήτευση τους είχε ένα γιατί. Τους άρεσε πάρα πολύ η εκπομπή».

«Όλα τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος. Κάθε χρόνο υπήρχε μια αμφιβολία αν θα συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν. Και εγώ και ο Μιχάλης νομίζουμε ότι όταν κάτι τελειώνει δεν χρειάζεται να το συζητάμε και να το κλαίμε» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο, μια άλλη συνεργασία με το κανάλι».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου