Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δακρυσμένη σε βίντεό της από το νοσοκομείο – Τα νεότερα για την υγεία της

Καταβεβλημένο ψυχολογικά το μοντέλο – Τι είπε για τον σύντροφό της

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram από το νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για έκτη ημέρα. Το γνωστό μοντέλο εισηχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη με υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους, όπως είπε σε ανάρτησή της.

«Έχω αρχίσει και νιώθω πολύ καλύτερα, ο οργανισμός του δέχεται όλη αυτή την ενδοφλέβια αγωγή και πάει προς το καλύτερο. Είναι η 6η ημέρα νοσηλείας μου. Προσεύχομαι να βγω.. χθες! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες» αναφέρει σχεδόν κλαίγοντας στο τελευταίο της βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Είναι τόσο συγκινητικά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει και δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω» προσθέτει. Το μοντέλο ανέβασε νωρίτερα και ένα story με τον σύντροφό της να της κρατά το χέρι. «Η αγάπη, η ζεστασιά και η τρυφερότητα σου είναι ο καλύτερος θεραπευτής» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης, το μοντέλο ενημέρωσε τους followers της ότι θα παραμείνει περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο και ζήτησε από συγγενείς, φίλους και δημοσιογράφους να της δώσουν χρόνο να αναρρώσει, σημειώνοντας πως θα μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει όταν νιώσει καλύτερα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου