Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη»

"Τα τελευταία 2 χρονιά τα έχω αλλάξει όλα" εξομολογείται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια των γονιών του όσο και στην απόφαση να αφήσει μετά από χρόνια τον σταθμό του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το 2019 έχασα και τους δυο γονείς μου μέσα σε 6 μήνες και χώρισα.

Τα τελευταία 2 χρονιά τα έχω αλλάξει όλα. Για τους γονείς μου είναι ένα «δωμάτιο» που δεν έχω μπει ακόμη. Δεν έχω κοιτάξει στα ματιά αυτό που συνέβη τότε. Τώρα μου λείπουν πολύ οι γονείς μου, η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη»

«Πάρα ήμουν άνετα στον ΑΝΤ1, δεν εξελισσόμουν. Ήθελα να φύγω για να δω τι ψαριά πιάνω» παραδέχθηκε, επίσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την αποχώρηση του από το κανάλι.

«Θα ήθελα να έχω εάν παιδί και να κάνω μια οικογένεια, αλλά αν δεν βγει δεν θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο».

«Με την Ιλένια Ουίλιαμς ήμασταν 5 χρονιά μαζί και τελευταία 3 συγκατοικούσαμε. Κρατάμε επαφές, θέλαμε λίγο το χρόνο μας αλλά από ένα σημείο και μετά αποκαταστήσαμε την σχέση μας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου