Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Έξαλλος ο Κώστας Τσουρός με τον Τάσο Ξιαρχό – Το ντροπιαστικό βίντεο και η απαράδεκτη συμπεριφορά του

Ο Τάσος Ξιαρχό ξεπέρασε κάθε όριο με το απαράδεκτο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με το ανεκδιήγητο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Τάσος Ξιαρχό. 

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τον χορευτή, χωρίς καμία ντροπή, να κοροϊδεύει μια κοπέλα, λόγω των περιττών κιλών της. Και μάλιστα, αυτό, να το βγάζει και στο Instagram για να το βλέπει όλος ο κόσμος.

Στον αέρα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” συζητήθηκε εκτενώς το ντροπιαστικό βίντεο και η απαράδεκτη συμπεριφορά του Ξιαρχό, με τον Κώστα Τσουρό να είναι έξαλλος.

«Έχουμε ακούσει τον Τάσο Ξιαρχό να βγαίνει και να καταγγέλλει το μπούλινγκ που έχει δεχτεί ως παιδί. Τι να διορθώσει; Αυτό ήθελε να κάνει και αυτό έκανε. Να το διορθώσει για ποιο λόγο; Αν ήθελε να το διορθώσει, θα προχωρούσε σε αποκατάσταση μετά, αλλά προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη με αστερίσκους. Προφανώς δεν ήθελε να το διορθώσει. Εγώ έχω να πω στον Τάσο ότι τουλάχιστον εγώ όταν ήμουν παιδί άκουγα ότι πρέπει να έχω τρόπους και να μην προσβάλλω τους συνανθρώπους μου», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα. Του είπα αν θέλει να βγει στην εκπομπή να το διορθώσει. Δεν μου έχει απαντήσει», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ ο Θανάσης Πάτρας τόνισε από την πλευρά του: «Απαράδεκτη η στάση και η συμπεριφορά του. Μιλάμε για διαπόμπευση!».

Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ποιο λόγο εξυπηρετεί αυτό το story; Έχει πει πολύ χοντρά πράγματα για το bullying που έχει υποστεί και βγαίνει τώρα και κάνει bullying  σε μια κοπέλα επειδή είναι εύσωμη; Και μετά πήγε και κρύφτηκε στην τουαλέτα επειδή η κοπέλα είδε το στόρι. Είναι συγγνώμη αυτό; Τι είναι αυτό το πράγμα; Το να βγεις και να διαπομπεύσεις μια κοπέλα δεν είναι αυθορμητισμός».

«Δεν νομίζω ότι αισθάνθηκε καμιά ντροπή ο Τάσος. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπό, και συγκεκριμένα ο ίδιος που υποτίθεται ότι έχει δεχτεί μπούλινγκ, δεν περιμένεις ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλον. Εκνευρίζομαι, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σε κρίνει για την εξωτερική σου εμφάνιση. Έλεος! Ας του πει κάποιος ότι δεν είναι αστείο, δεν γελάει κανείς με αυτό. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει το μέγεθος της χαζομάρας», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου