Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Η Χριστίνα Παππά απαντά και εξηγεί για το χωρισμό της από τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα

«Στην Ελλάδα μερικές φορές κάνουμε επιτυχία και καβαλάμε ένα καλάμι, εμένα δεν μου πάει καθόλου αυτό», λέει η Χριστίνα Παππά.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε για τη φωτογράφιση που είχε κάνει για το Playboy, αλλά και για το χωρισμό από τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

«Τη φωτογράφιση στο Playboy την έχω ξεχάσει, δεν θέλω καν να τη θυμάμαι. Τότε υπήρχαν αυτά τα περιοδικά, συγκεκριμένα κανάλια και όχι τα social media, και σε πληρώνανε. Επειδή ήμουν μία μανούλα και με πληρώνανε, έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα έξτρα και έκανα και αυτή τη φωτογράφιση», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά

Στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά βρέθηκε στην Ιταλία, όπου και δούλεψε για πέντε χρόνια. Είχε ένα μεγάλο συμβόλαιο με την RAI, όμως γύρισε στην Ελλάδα, κάτι που μετάνιωσε: «Στην Ιταλία έπαιρνα τεράστιο ποσό κάθε μήνα. Ένιωθα πίεση και πνιγόμουν, ήθελα να φύγω. Εκεί υπάρχει άλλη νοοτροπία. Στην Ελλάδα μερικές φορές κάνουμε επιτυχία και καβαλάμε ένα καλάμι, εμένα δεν μου πάει καθόλου αυτό».

Για τον πρώην σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, η Χριστίνα Παππά απάντησε: «Με τον Κλαούντιο χωρίσαμε, γιατί δεν είχαμε κάνει παιδιά. Εγώ είμαι μονογαμική, σχεσάκιας, δεν φεύγω εύκολα. Παντρεύτηκα τη δεύτερη φορά για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Υπήρξαν κάποια προβλήματα, επειδή εγώ είχα παιδί, οπότε αναγκαστήκαμε να φτάσουμε στο τέλος του γάμου μας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου