Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Κατερίνα Βρανά: «Σχεδόν πέθανα από το σηψαιμικό σοκ»

"Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μία κατάσταση. Συνέβη κι αυτό. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό κι από την λέξη αναπηρία" τόνισε η Κατερίνα Βρανά.

Την Κατερίνα Βρανά συνάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show και μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, πριν από τέσσερα χρόνια.

«Το 2017 σχεδόν πέθανα. Διάτρηση εντέρου, που οδήγησε σε σηψαιμία και σηψαιμικό σοκ αλλά δεν πέθανα. Αυτό άφησε πάρα πολλά κατάλοιπα. Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μία κατάσταση. Συνέβη κι αυτό. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό κι από την λέξη αναπηρία. Νομίζω ότι η πολιτεία κι η κοινωνία έχει αρχίσει λίγο να κινείται όχι μόνο στην αποδοχή αλλά και στην ένταξη ανθρώπων με δυσκολίες στην καθημερινή ζωή.

Αλλά αντιμετωπίζω ακόμα μεγάλες δυσκολίες, ιδίως σε παλιές πόλεις, όπως η Αθήνα. Στην Ρώμη μου βγήκε η πίστη. Λόγω αρχαιότητας και δομής, έχουν στενούς δρόμους, χάλια πεζοδρόμια, γλιστράνε, δεν υπάρχουν προσβάσεις κι ο κόσμος παρκάρει όπου να ναι» είπε η Κατερίνα Βρανά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου