Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ευαγγελία Μουμούρη: «Γυρνούσα στο σπίτι στεναχωρημένη, μου έσπαγε τα νεύρα»

Δεν μάσησε η Ευαγγελία Μουμούρη τα λόγια της στη νέα της συνέντευξη!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ευαγγελία Μουμούρη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα με αφορμή την παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» στο θέατρο Βεάκη. 

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή καθώς και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, η Ευαγγελία Μουμούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μια φορά με ρώτησαν αν ο σύζυγος κάνει δουλειές στο σπίτι. Ζούμε μαζί, δε θεωρώ ότι εγώ πρέπει να κάνω τις δουλειές και ο άλλος να κάθεται. Από τη στιγμή που ο σύντροφός μου δεν ήθελε να παντρευτεί, δεν είχα καμία πρεμούρα. Το μυστικό στη σχέση μας είναι ότι δεν είμαστε συνέχεια μαζί. 

Ο άνθρωπος πρέπει να περιφρουρεί την ατομικότητά του για να συνυπάρχει. Είμαστε 12-13 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει κρίση, μηδενίζουμε και ξεκινάμε. Θεωρούμε δεδομένο ότι αγαπιόμαστε», ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη για τα στερεότυπα και για τη σχέση της με το σύντροφό της.

«Με την κόρη του συντρόφου μου μεγαλώνουμε μαζί και έχει πολύ ενδιαφέρον. Η κόρη του συντρόφου μου, μια φορά που είχα γυρίσει στο σπίτι είχε καθαρίσει και έγραψε ότι είναι ένα μικρό δώρο. Τελειώνει τώρα τη φιλοσοφική και είναι και σε δραματική σχολή. Ήμουν παραπάνω αρνητική κάποιες φορές μιλώντας με την κόρη του συντρόφου μου για το επάγγελμα του ηθοποιού», είπε για τη σχέση της με την κόρη του συντρόφου της.

Αναφερόμενη στις περιπτώσεις ηθοποιών που «εγκατέλειψαν» την τελευταία στιγμή τις παραστάσεις και τις υπόλοιπες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, προκειμένου να μπουν σε κάποιο reality show, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «Το πρέπει και το δεν πρέπει το ορίζει ο καθένας μας και η ηθική μας. Ο καθένας κάνει ό,τι αντέχει. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα φύγω από παράσταση, δεν είναι σωστό».

Σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, η ίδια περιέγραψε την προσωπική της εμπειρία λέγοντας ότι «Υπήρχε σεζόν που γυρνούσα στο σπίτι στεναχωρημένη μετά το θέατρο, μου έσπαγε τα νεύρα ο σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός». Ακόμα, παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσει ο εαυτός της, παρά μόνο… στην τηλεόραση.

«Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, λέω ωραία ήμουν, αλλά όταν βλέπω τον εαυτό μου real time λέω είσαι χάλια. Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, ανέβασα πυρετό», είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, η Ευαγγελία Μουμούρη αποκάλυψε και τον… απίστευτο ψυχαναγκασμό της. «Έχω τον εξής ψυχαναγκασμό: Βγάζω πρώτα το δεξί παπούτσι και μετά το αριστερό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου