Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά – «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους»

"Θα έρθει η ώρα, μετά από χρόνια ή μετά από ένα διάστημα, που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Νιώθω ότι τώρα δεν θα μπορέσουμε" υπογράμμισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, τη νύχτα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε σύντομα μα περιεκτικά στην πρόσφατη παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Νίκο Μουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως » δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει! Και γω και συ και όλοι μας, να μην βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω! Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Πολύ εντάξει είμαι και με αυτό. Αυτός ο οποίος το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα. Αυτή είναι η γνώμη του. Εγώ καμιά φορά δεν βλέπω σάτιρα και βλέπω κοροϊδία και δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο».

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει ούτε με την Ζέτα ούτε με την Ελισάβετ για αυτό το θέμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Καμιά φορά και βέβαια θέλεις χρόνο για να καταλάβεις και ο καθένας θα πάρει τον χρόνο του. Εγώ αυτό πιστεύω.

«Θα έρθει η ώρα, μετά από χρόνια ή μετά από ένα διάστημα, που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Νιώθω ότι τώρα δεν θα μπορέσουμε. Άστα τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα. Ξέρουν αυτά καλύτερα από εμάς».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου